Щастието идва, когато се променяме постоянно. Ежедневните усилия да подобрим

...
Щастието идва, когато се променяме постоянно. Ежедневните усилия да подобрим
Коментари Харесай

Ето за какво трябва да спре да ти пука в последния ден на Юли

Щастието идва, когато се променяме непрекъснато. Ежедневните старания да подобрим себе си, изискват от нас да оставим някои неприятни привички в предишното. А какво по-подходящо време за това от нов месец. Ето за какво, в последния ден на Юли, оставете неприятните привички и започнете Август на чисто.

Как да разберете, кои привички са неприятни? Няма проблем. Звездите могат да ви оказват помощ с това. Ето защо би трябвало да спре да ви пука в края на Юли:
Овен: 21 март - 19 април
Трябва да спре да ви пука за това какъв брой пари изкарвате на вашата възраст. Просто продължавайте да работите крепко и скоро ще стигнете до задачата си.
Телец: 20 април - 20 май
Трябва да спре да ви пука за хората, които даже не мислят за вас. Няма смисъл да губите време за тях, когато те нямат интерес към вас.
Близнаци: 21 май - 20 юни
Трябва да спре да ви пука за това какъв брой по-напред наподобяват всичките ви другари в живота си. Те вършат всичко по силите им, вие вършиме всичко по вашите. Това е всичко, което има значение.
Рак: 21 юни - 22 юли
Престани да даваш проклинание за метода, по който другите те възприемат. Не можете да впечатлите всички, с цел да впечатлите единствения човек, който има значение - сами.
Лъв: 23 юли - 22 август
Престанете да викаме, че вашият Instagram наподобява съвършен. Ако ви харесва една фотография на себе си, в случай че ви кара да се радвате да гледате, по-късно я публикувайте, без да ви се коства, че изглеждате задоволително добре.
Дева: 23 август - 22 септември
Престани да даваш проклинание за положението на връзката си. Позволено ви е да останете несвързани. Имате право да живеете пълностоен живот без пръстен на пръста си.
Везни: 23 септември - 22 октомври
Трябва да престане да ви пука за неуместните моменти от предишното. Никой не ви съди толкоз доста, колкото вие самите. Вие сте единственият, който си спомня тези неуместни моменти, които продължавате да трансферирате в главата си всяка вечер.
Скорпион: 23 октомври - 21 ноември
Трябва да спре да ви пука за хората, които са ви напуснали от дълго време. Трябва да продължите напред. Престанете да гледате зад тила си.
Стрелец: 22 ноември - 21 декември
Трябва да спре да ви пука за пропуснати благоприятни условия. Те към този момент са се случили. Те са в предишното. Не можете да продължите да живеете над това, което е могло да бъде.
Козирог: 22 декември - 19 януари
Трябва да спре да ви пука за това дали изглеждате мощен. Имате право да имате страсти. Имате право да се разпаднете. Имате право да сте несъвършени.
Водолей: 20 януари - 18 февруари
Трябва да спре да ви пука дали изглеждате безупречно. Не е нужно да обличате цялото си лице в грим и най-хубавия си костюм всякога, когато напускате къщата. Можете да имате и мързеливи дни.
Риби: 19 февруари - 20 март
Трябва да спре да ви пука за токсични другари и членове на фамилията. Колкото и да желаете да им помогнете, те би трябвало сами да се спасят. Няма повече какво да извършите и би трябвало да бъдете деликатни, те да не ви повлекат с тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР