Шокиращ разказ за пореден джигит на пътя.Нелепата ситуация се развива

...
Шокиращ разказ за пореден джигит на пътя.Нелепата ситуация се развива
Коментари Харесай

Законът нищо не може да им направи, а те ще избият нашите деца

Шокиращ роман за следващ джигит на пътя.

Нелепата обстановка се развива миналата вечер във Велико Търново, когато родители са извели децата си на разходка и с цел да си поиграят малчуганите в междублоково пространство на улица " Козлодуй ". Въпросната вечер се трансформира в призрачен сън за родителите и децата им, защото ненадейно се появява джигит, който, съгласно очевидката Розалия Лозанова, е бил във видимо нетрезво положение. Мъжът, чието име е незнайно, е нахлул с автомобила си в междублоковото пространство и е карал с гневна скорост, а както споменахме нагоре - на това място си играят деца. 

" Чист шанс беше, че децата в същото време бяха застанали и играеха от едната страна на площадката. ", споделя още Розалия в обявата си в обществената мрежа Facebook.



" Беше пийнал като свиня. Падна пред служителите на реда. ", споделя различен родител.

Неадекватният водач е отпрашил до края на междублоковото пространство, а след което се върнал с гневна скорост още веднъж към мястото, на което има родители с деца. Междувременно един от родителите опитал да спре джигита, само че той реагирал нападателно и избягал.

А какво щеше да се случи, в случай че беше блъснал някое от дечицата - не ни се мисли.

Родителите на децата незабавно се обадили в полицията и подали сигнал за мъжа. Органите на реда са реагирали незабавно, само че разочароващо за родителите - служителите на реда нито са отвели мъжа в районото ръководство, нито са иззели записи от камери, нито са изчислили спирачния път. " Служителите на полицията единствено написаха протокол, а ние, родителите, дадохме показания. ", написа в поста си Розалия.

Лозанова слага завършек на описа си със следните думи: " Е, и какво се получава, на такива, дето им пречат децата пред блока, законът нищо не може да им направи, а те ще избият нашите деца. "



Снимки: Розалия Лозанова & Христо Христов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР