Шествие ЕС и демокрация. Фашизмът не е патриотизъм - това

...
Шествие ЕС и демокрация. Фашизмът не е патриотизъм - това
Коментари Харесай

Протестно шествие в София пред Президентството и централата на Възраждане

" Шествие Европейски Съюз и народна власт. Фашизмът не е национализъм " - това е посланието на митинг, който се провежда в четвъртък в София и ще премине сред постройката на Президентството, централата на " Възраждане " и Народното събрание.

Началният час е 18:30 ч. на " Дондуков " 2.

Демонстрацията е продължение на митингите против държанието на Румен Радев при връчването на мандата и избора на новото държавно управление на Николай Денков, само че е предизвикана и от серията провокации на " Възраждане " против депутати от ПП-ДБ.

" В парламентарната република народните представители приказват от името на жителите, които са дали своят вот за него. Недопустимо е един депутат да взема решение кой има право да приказва и кой не. Недопустимо е един депутат да приказва от името на целия народ. Недопустимо е един депутат да наскърбява жителите на България, поради това за кого са дали своят вот. Нека покажем, че имаме гражданско общество. Всички, които имаме вяра, че в България има народна власт и сме част от Европа, дано се съберем пред президентството ", се споделя в посланието.

Организаторите се афишират против " факшивия национализъм, заканите и саморазправата, подклаждането на ненавист, разделянето на народа и лъжата и дезинформацията ".

" Да покажем на Румен Радев какво мисли народът, от чието име той обича да приказва. Нека покажем, че фашизмът няма място у нас ", се споделя още в анонса за митинга.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР