Шефът на проекта за новата 7 Series – Кристоф Фагшлунгер

...
Шефът на проекта за новата 7 Series – Кристоф Фагшлунгер
Коментари Харесай

BMW призна, че следи и събира информация от своите клиенти

Шефът на плана за новата 7 Series – Кристоф Фагшлунгер призна, че през последните три години от компанията събират данни от своите клиенти за всяко едно шофиране, което те реализират. Това, несъмнено, се случва с тяхно разрешение, като съгласно информацията 4 от всеки 5 водачи се съгласяват да споделят тази информация с немската марка.
`BMW

Информацията се изпраща в Мюнхен всякога когато автомобилът бъде изгасен или пък когато се зарежда, в случай че е хибриден или електрически. Тези данни се употребяват в помощ на клиентите и за създаване на по-добри артикули и услуги. До момента от BMW разполагат с данни за 1.2 милиарда километра и чакат да доближат над 2 милиарда километра до края на годината.
`BMW

Данните се употребяват за възстановяване на системи подпомагащи водачите, както и самостоятелните системи на колите. Също по този начин тази информация оказва помощ при създаването на нови коли.Така да вземем за пример от BMW знаят, че 60% от водачите поръчали по-високо равнище на навигационната система употребяват дейния круиз надзор, до момента в който единствено 36% от тях употребяват функционалността за поддържане на лентата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР