Шампионът в Националната баскетболна асоциация (НБА) Голдън стейт уориърс успя

...
Шампионът в Националната баскетболна асоциация (НБА) Голдън стейт уориърс успя
Коментари Харесай

Игуодала остава в "Голдън стейт" за още три години

Шампионът в Националната баскетболна асоциация (НБА) " Голдън стейт уориърс " съумя да задържи един от основните си играчи в последните няколко години Андре Игуодала. Новината идва единствено ден откакто стана ясно, че Стеф Къри подписва нов контракт за пет години.

Ветеранът, който стана свободен агентq след края на сезона се съгласи на нов контракт с " воините " за период от три години. Игуодала ще вземе 48 млн. $ за този интервал.

Макар да не е част от стартовата петица, Игуодала е измежду най-важните играчи в отбора на Стив Кър, като е уважаваният шести човек.

Крилото се потвърди като един от най-хубавите бранители на " Голдън стейт ", а през 2015 година завоюва наградата " Най-полезен състезател " във финалната серия, когато изцяло обезвреди Леброн Джеймс.

Игуодала, който е на 33 години, избра да остане в сегашния си отбор, от който е част от 2013 година Към него имаше предложения от " Сан Антонио спърс ", " Лос Анджелис лейкърс " и " Сакраменто кингс ".

В кариерата си Игуодала има едно присъединяване в " Мача на звездите ", два пъти е селектиран в " Идеалния тим на бранителите ", а също по този начин е печелил международната и олимпийската купа с отбора на Съединени американски щати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР