Шампионът през 2018 година Александър Зверев (Германия) записа първа победа

...
Шампионът през 2018 година Александър Зверев (Германия) записа първа победа
Коментари Харесай

Зверев пречупи Шварцман за първа победа на Финалите на АТР

Шампионът през 2018 година Александър Зверев (Германия) записа първа победа на финалния шампионат на АТП на осемте най-хубави през сезона в Лондон. Зверев пласира 10 аса и се наложи над дебютиращия в конкуренцията аржентинец Диего Шварцман с 6:3, 4:6, 6:3 за 2:11 часа във втория кръг " Лондон 2020 " на конкуренцията.

Германецът навакса ранен пробив пасив и завоюва първия сет, а във втората част той поведе с 3:1, само че позволи поврат. В решителния трети сет Зверев още веднъж откри играта си. Той проби за 3:2, а по-късно затвори мача с нов брейк в деветия гейм. За Шварцман това беше второ проваляне в шампионата. " Диего е доста сложен противник. Доволен съм, че стигнах до успеха и си дадох късмет да се класирам на полуфиналите.

Следващият ми мач е против Новак Джокович, само че не съм мислил за него. Бях напълно съсредоточен върху мача през днешния ден, тъй като трябваше да го печеля наложително, с цел да си оставя очаквания за класиране напред. Свърших си работата. Сега ме чака Новак. Ще бъде доста мъчно, само че до петък има време да се приготвя ", разяснява Зверев.

Във втората среща от кръга довечера лидерът в международната класация и петкратен първенец Новак Джокович (Сърбия) ще срещне Даниил Медведев (Русия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР