Докладите предполагат, че ще премине през официален процес на консултация

...
Докладите предполагат, че ще премине през официален процес на консултация
Коментари Харесай

„Повече дупки от швейцарско сирене“: Профсъюзът Unite атакува лейбъристкото „ребрандиране“ на плана за правата на работниците

Докладите допускат, че ще премине през формален развой на консултация с бизнеса, евентуално закъснение или намаляване на обещания в области като контракти за нула часове, наставнически отпуск и обезщетение по болест.

Последните общи избори: Премиерът се смее на стартирането на изборите за отмиване

Г-жа Греъм сподели: „ Отново модифицираният Нов курс за работещите има повече дупки в него, в сравнение с швейцарското сирене, значи, че има заплаха да се трансформира в харта на неприятните шефове. Те би трябвало да знаят, че лейбъристите няма да правят отстъпка пред корпоративните печалбари, решени да запазят статуквото на колосални облаги за сметка на всички останали.

„ Страната обезверено се нуждае от лейбъристко държавно управление, само че партията би трябвало да покаже ще се придържа към своите оръжия за възстановяване на правата на служащите. "

Изображение: Шарън Греъм прикани лейбъристите да „ придържат своите оръжия за възстановяване на правата на служащите ". Снимка: PA

Прочетете повече:
Окончателният н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР