Феновете на Emmerdale са убедени, че знаят коя е Джун,

...
Феновете на Emmerdale са убедени, че знаят коя е Джун,
Коментари Харесай

Феновете на ITV Emmerdale „разкриват“ самоличността на Джун и истинската връзка с Ела като трагедия, „изложена наяве“

Феновете на Emmerdale са уверени, че знаят коя е Джун, дамата, която Ела Форстър посещаваше в старешки дом, преди печален поврат в сапуна на ITV.

Ела остана лишена, когато беше доказано, че мистериозната Джун е умряла от служащ в дома. Само ден откакто посети Джун и направи някои загадъчни мнения, тя остана смутена, когато разбра, че е умряла същата вечер.

Но тъкмо тези мнения сподели на Джун и подозрителния Манприйт Шарма остави почитателите да имат вяра, че към този момент знаят коя в действителност е Джун и връзката й с Ела. След седмици на спекулации, че тя може да бъде обвързвана с някогашния изверг Мийна Джутла, някои почитатели се отклоняват от тази доктрина в този момент, като фамилната връзка е „ запечатана “ сред Джун и Ела.

Феновете също по този начин предсказват ​​семейна покруса е повода за потайното държание на Ела и обстоятелството, че тя евентуално е употребила друго име, когато се е записала в дома за възрастни. Това също би могло да изясни за какво здравната сестра е споделила, че единствено на не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР