Уейн Рууни е новият мениджър на Плимут, съобщиха от английския

...
Уейн Рууни е новият мениджър на Плимут, съобщиха от английския
Коментари Харесай

Уейн Рууни е новият мениджър на Плимут

Уейн Рууни е новият управител на Плимут, оповестиха от британския втородивизионен клуб в събота.

38-годишният някогашен национал на Англия заменя Йън Фостър, който беше на поста единствено три месеца и беше уволнен през април. Рууни да подписа контракт за три сезона.

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и Евертън беше уволнен от мениджърския пост в Бирмингам през януари след единствено 15 дуела. Преди това Уейн Рууни работи в Дарби Каунти и Ди Си Юнайтед.

Плимут приключи на 21-во място в крайното класиране във втора дивизия и се избави от изпадане.

" Бих желал да благодаря на президента на клуба и Борда за вярата, която ми демонстрираха. Голяма опция е да бъда част от този трогателен план. Очаквам с неспокойствие да оказа помощ за построяването на тим от играчи, които да показват избухлив футбол. Изпитах от първа ръка какъв брой надарени са футболистите тук, както и невероятната атмосфера. Клубът е поел вълнуващо дълготрайно пътешестване. Благодарен съм за опцията да бъда част от него ", разяснява Рууни.

" Нямам самообладание сезонът в Чемпиъншип да стартира през август. Наистина съм разчувствуван. Вълнувам се да стартира и да се срещна с играчите, да се срещна със чиновниците. Очевидно ни доста работа през идващия месец преди да стартираме предсезонната подготовка ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР