Мъж осъди строителен предприемач, че блокира алеята му в продължение

...
Мъж осъди строителен предприемач, че блокира алеята му в продължение
Коментари Харесай

Човек не може да използва собствената си алея в продължение на 8 седмици поради строителни дейности, които трябва да отнемат един ден

Мъж осъди строителен бизнесмен, че блокира алеята му в продължение на осем седмици - макар че компанията дава обещание, че строителните работи ще лишават единствено един ден.

Грегъри Алм, който живее в Clos Nant Glaswg в Понтпренау в Кардиф с майка си, се обади на Edenstone Homes, защото продължава да се сблъсква с „ нелепи “ закъснения. Освен че няма достъп до алеята си през уикендите, господин Алм твърди, че парцелът му е бил малтретиран от нетърпим звук, обвързван с работата на дренажната система.

Като част от строителните проекти се работи за свързване на дренажната система сред Clos Nant Glaswg и близкия Ty Draw Road, където се построяват 45 жилища на налични цени. Преди да стартира последната дренажна работа, господин Алм получи писмо от Идънстоун, в което го осведоми, че няма да има достъп до алеята си денем и че работата директно отвън парцела му ще завърши бързо.

Писмо от оперативния управител на Edenstone Ник Барет гласи: „ Моля, бъдете сигурни, че в края на деня ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР