Продуцентът на Карибски пирати Джери Брукхаймър хвърли светлина върху съдбата

...
Продуцентът на Карибски пирати Джери Брукхаймър хвърли светлина върху съдбата
Коментари Харесай

Продуцентът на Карибски пирати иска Джони Деп обратно

Продуцентът на " Карибски пирати " Джери Брукхаймър хвърли светлина върху ориста на приключенския франчайз на " Дисни ", написа Variety.

Той към този момент загатна, че поредицата ще претърпи цялостен рестарт. По думите му, това ще се случи, тъй като е по-лесно да се съберат положителни артисти, в сравнение с да чакаш избрани такива.

Потвърдено е, че към основателите на римейка се причислява и Джеф Натансън. Той написа сюжета за " Карибски пирати: Отмъщението на Салазар (Мъртвите не говорят) ", който беше и последният филм от поредицата. Той излезе през 2017 година и беше режисиран от Йоахим Рьонинг и Еспен Сандберг.

Рестартът на франчайза за пиратите значи, че идващият филм няма да следва познатите ни и обичани герои от сполучливите продукции

Те получиха главозамайваща известност, като по пътя си към върха събраха близо 4,5 милиарда $. Всеки от филмите доближи повече от 650 млн. $ доходи. А втората част " Сандъкът на мъртвеца " и четвъртата " В непознати води ", могат да се похвалят с над 1 милиарда $ доходи.

За страдание на всички почитатели, това евентуално изключва появяването на Джони Деп, чиято основна роля на капитан Джак Спароу е най-характерният знак на поредицата, продължаваща десетилетие и половина. А обликът стана емблематичен, трансформирайки се в един от най-популярните за артиста. Зрителите са на мнение, че е невероятно той да бъде пресъздаден по същия метод и Джони Деп вечно си остава Джак Спароу.

Актьорът към момента отсъства от Холивуд, след големия скандал, който се заформи към правосъдната борба с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд през 2022 година. Джери Брукхаймър обаче си го желае назад.

" Ако зависеше от мен, той щеше да взе участие. Обичам го. Той е добър другар и необикновен артист, с неповторим външен тип. Той сътвори капитан Джак Спароу ", съобщи той.

Още през 2020 година стана ясно, че Дисни е в начална разработка на две продукции за пирати. Един, който е пресен рестарт на познатото ни до момента, воден от Марго Роби и различен, който е шестият филм от истинския франчайз. Той е написан от Крейг Мейзин и Тед Елиът, съсценарист на първите четири елементи от поредицата.

Мейзин споделя, че сюжетът за " Карибски пирати 6″ е толкоз чудноват, че е сюрпризиран, че Дисни въобще са го подписали.

" Представихме го и си помислихме, че няма метод да го купят, тъй като е прекомерно чудноват. А те го направиха! Написахме приказен сюжет, само че тогава стартира стачката в Холивуд и всички сме в очакане какво ще се случи ", споделя той.

Марго Роби описа пред Vanity Fair през ноември 2022 година, че Дисни не се интересуват от нейния филм, в който има най-вече женски персонажи. Според Брукхаймър обаче, към момента има бъдеще и за двете екранизации, а ние нямаме самообладание да ги забележим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР