Североамериканското подразделение на HYUNDAI разкри първите подробности, снимки и видео на спортното

...
Североамериканското подразделение на
HYUNDAI разкри първите подробности, снимки и
видео на спортното
Коментари Харесай

HYUNDAI ELANTRA получава ново спортно ниво N Line

Североамериканското поделение на HYUNDAI разкри първите детайлности, фотоси и видео на спортното равнище на осъществяване на модела ELANTRA- N Line, което прави дебют при него.

Новата Elantra N Line ще се отличава от стандартните равнища на съоръжение със специфични за модификацията дизайн елементи, усъвършенствани окачване и турбо двигател, главната концепция на които е достигането на ново равнище на удоволствие зад кормилото.

От Hyundai споделят, че Elantra N Line е вдъхновена от продуктите на спортното N подразделение на марката, основният акценти в портфолиото на което попада върху върховата динамичност на пътя, както беше демонстрирано за следващ път с представянето на версията 2020 година на единствено преди няколко дни.



Седмата генерация на дебютира в средата на март в две съществени версии- със стандартно задвижване и за първи път в историята на модела- с хибридна задвижваща система, както и с дизайн от изцяло новата стилистична линия Sensuous Sportiness и голям брой иновативни технологични новости.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР