Гигантът в областта на батерийните технологии- CATL, използва възможността от

...
Гигантът в областта на батерийните технологии- CATL, използва възможността от
Коментари Харесай

CATL Shenxing PLUS: LFP батерия за 1000 километра и със зареждане на километър пробег за 1 секунда

Гигантът в региона на батерийните технологии- CATL, употребява опцията от присъединяване си на почналото през предходната седмица интернационално ревю в Пекин, с цел да показа пред света следващата си впечатлява разработка-  PLUS.

От CATL анонсират, че Shenxing PLUS е първата по рода си в света LFP батерия, която предлага свободен пробег от над 1000 километра, като в това време разрешава и ултра бързо (4C) зареждане.

" Пробегът на електрическа сила от 1000 километра идва от непрекъснати софтуерни пробиви ", разясняват от китайската компаниея. " Катодът на Shenxing PLUS е изработен по технология за гранулирана последователност, която слага всяка нанометрова парченце в оптималната позиция за реализиране на ултрависока компактна компактност ", споделят от CATL и показват, че енергийната компактност на батерията е 205 Wh на кг.



Докато при показаната през август предходната година батерия Shenxing обявеният параметър беше генериране на заряд от 400 километра за 10 минути зареждане, при Plus версията за същото време могат да бъдат реализирани 600 километра.

Успоредно с анонса на Shenxing PLUS, CATL анонсира и желанието си да построи най-голямата бърза зарядна инфраструктура в Китай- Shenxing Superfast Charging Network.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР