По никакъв начин не съм бил въвлечен в отписването на

...
По никакъв начин не съм бил въвлечен в отписването на
Коментари Харесай

И Никола Минчев отрече да е замесен в отписването на Кирил Петков от Да запазим Корал

" По никакъв метод не съм бил замесен в отписването на Кирил Петков от управителните органите на " Да запазим Корал ". За самото съдружие съм работил по други проблеми преди този момент, само че съответно по този не съм взел участие по никакъв метод ", съобщи Минчев пред.  " Ако ме бяха попитали сътрудниците Ви от " Бивол ", щях да им кажа същото ", добави депутатът.

По-рано през днешния ден проверяващият публицист от " Бивол " заяви, че има  метаданни с неповторим код, които демонстрират като съставители на подправени документи Лена Бориславова и Никола Минчев .

Това бе нова информация по проблема, за който ъобщи през уикенда, а точно, че Кирил Петков е излязъл от сдружението " Да запазим Корал " с подправени документи. 

Става дума за 2021 година, когато Петков трябвало да стане министър на стопанската система в длъжностен кабинет, само че към момента бил член на Управителния съвет на неправителствена организация " Да запазим Корал ". Изданието разгласява документи, за които твърди, че са формирани с подправен автограф на ръководителя на " Да запазим Корал " Атанас Русев.

и вече взеха отношение по тематиката. Петков обвини бившия си сподвижник Русев във връзки с Румен Николов-Пашата, както и че  " задействан " по прелиминарен сюжет за скандал тъкмо в този миг. А Бориславова не отхвърли или удостовери данните от следствието, само че беше безапелационна, че не се тормози от инспекция и прикани органите на реда да си свършат работата. 

С проблема към този момент се зае и.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР