Сериозни неприятности очакват звездата на Байерн (Мюнхен) Садио Мане, пише

...
Сериозни неприятности очакват звездата на Байерн (Мюнхен) Садио Мане, пише
Коментари Харесай

Сериозни неприятности грозят Мане?


Сериозни неприятности чакат звездата на Байерн (Мюнхен) Садио Мане, написа журналистът Флориан Плетенберг. Сенегалецът се забърка в огромен скандал със съотборника си Льорой Сане и го е блъснал в лицето след злощастната загуба на баварците от Манчестър Сити с 0:3 във вторник. 

Играчите на Байерн са били шокирани от случая сред Мане и Сане. Няколко играчи на немския първенец са сериозни към държанието някогашния състезател на Ливърпул и не чакат той да остане в клуба за дълго. В момента шефовете на клуба  обсъждат всевъзможни вероятни последици - сериозна санкция, премахване от отбора или даже прибързано преустановяване на контракта на Мане. 

“Байерн не може да одобри да се случват такива неща, като наказването за Мане сигурно ще надмине просто санкция. Клубът би трябвало да даде образец. Изключително подозрително е, че Садио Мане има бъдеще в Байерн след лятото ”, написа още авторитетният немски публицист.
 Садио Мане блъснал Сане след загубата на “Етихад ” Садио Мане блъснал Сане след загубата на “Етихад ”
Някои от играчите на баварския гранд недоумяват за слабите изяви на Мане в последно време - даже на тренировките. Освен това излязоха информации и за негов спор с някогашния ментор Юлиан Нагелсман. Във вътрешен проект Мане въобще не наподобява да е екипен състезател и след травмата си той наподобява изцяло отвън форма. 

В сряда шефовете на отбора Оливър Кан и Салихамиджич са обсъждали в детайли вероятните последици за Садио Мане. Официално изказване от страна на клуба се чака до края на седмицата.

Последните вести към сенегалския футболист са, че е дошъл ухилен в подготвителния център на Байерн тази заран. Тренировката на тима е през днешния ден в 11:00 часа, като се чака извинението му пред тима.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР