Сензацията е факт! Левски изигра много силни 90 минути, доминираха

...
Сензацията е факт! Левски изигра много силни 90 минути, доминираха
Коментари Харесай

Сензация! Купата е за Славия!

Сензацията е реалност! Левски изигра доста мощни 90 минути, преобладаваха и в продълженията, само че след 120 минути без голове Славия излъга " сините " и завоюва при рулетката на дузпите
През първото полувреме " сините " имаха цялостен превес над играта и беше същинско знамение, че гол във вратата на Славия не падна. Георги Петков се споделяше това знамение, откакто отрази няколко извънредно рискови удара от страна на футболисти в наследник екип. Освен това в 12` Петков отрази и дузпа, изпълнена от Жорди Гомес.
През вторите 45 минути Левски продължи да натиска и направи още няколко фрапантни пропуща. В заключителните 10 минути на срещата Петков се регистрира с още две отлични спасявания и по този метод прати мача в продължения. В тях още веднъж 26-кратните първенци бяха надалеч по-активният тим, само че към този момент не бяха толкоз свежи и офанзивите не носеха толкоз доста рискове за " белите " - 0:0 и дузпи.
В 120-те минути на стадион " Васил Левски " Левски насочи над 20 удара против едвам 4 на противника, само че все пак Славия се добра до дузпи. В тях Левски вкара едвам 2 от 4-те си опита, до момента в който " белите " осъществиха 4 от 5 и се поздравиха с Купата!
Подробности четете В SPORTLIVE.BG.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР