Националният отбор на България ще домакинства в Пловдив в мачовете

...
Националният отбор на България ще домакинства в Пловдив в мачовете
Коментари Харесай

Георги Иванов: До Нова година националният отбор ще домакинства в Пловдив

Националният тим на България ще семейства в Пловдив в мачовете си до Нова година. Това  сподели президентът на БФС Георги Иванов. Така играчите от представителния отбор ще се възползват от най-новия построен стадион у нас - " Христо Ботев ", с цел да посреща съперниците.

" Смятам, че едно прелестно оборудване е стадион " Христо Ботев " и националният тим ще изпита наслаждение, а и феновете ще се усещат удобно да гледат мачовете там. За нас по принцип инфраструктурата е значим приоритет. Много е значимо страната да помогне за построяването ѝ.

Всички, които дават отговор – да помогне и да се изградят нови стадиони. Ако желаеме да сътворяваме футболисти, това е водещото ", уточни той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР