Семейството на Михаел Шумахер планира съдебни действия срещу германски седмичник

...
Семейството на Михаел Шумахер планира съдебни действия срещу германски седмичник
Коментари Харесай

Семейство Шумахер съди седмичник заради интервю с пилота, дадено от AI

Семейството на Михаел Шумахер възнамерява правосъдни дейности против немски седмичник поради " изявление " със седемкратния първенец във Формула 1, което е генерирано благодарение на изкуствен интелект (AI), оповестява The Guardian.

Легендарният водач на Ferrari не се е появявал на обществени места, откогато претърпя сериозна мозъчна контузия при ски случай по време на фамилна отмора във Френските Алпи през декември 2013 година Това обаче не е попречило на Die Aktuelle да излезе в последното си издание с корица със фотография на усмихнатия Шумахер и обещаващо заглавие " Михаел Шумахер, първото изявление ".

В слогана е добавено: " Звучи лъжливо действително. "

Предполагаемите цитати от Шумахер гласят: " Животът ми се промени изцяло след случая. Това беше ужасяващ миг за брачната половинка ми, децата ми и цялото семейство “.

" Бях толкоз тежко ранен, че месеци наред лежах в нещо като изкуствена кома, тъй като другояче тялото ми не би могло да се оправи с всичко това ", споделя „ Шумахер “ в изявлението.

В последна сметка се оказва, че въпросните „ цитати “ са били основани от изкуствен интелект.

След злополуката на Шумахер фамилията пази персоналния му живот отвън публичните прожектори и е лимитирало изцяло достъпа до него. Като цяло информацията за здравословното му положение е извънредно малко, показва още изданието.

" Живеем дружно у дома. Провеждаме терапия. Правим всичко, което можем, с цел да подобрим положението на Михаел и да се уверим, че се усеща удобно. Да го накараме да почувства нашето семейство, нашата връзка ", споделя Корина Шумахер в документалния филм на Netflix от 2021 година " Опитваме се да продължим като семейство, по този начин както Михаел обичаше, и продължаваме с живота си “.

Синът на Шумахер – Мик, сега е авариен водач на Mercedes във Формула 1, откакто загуби мястото си в Haas в края на предишния сезон.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР