Селекционерът на националния отбор на САЩ по футбол Грег Берхалтер

...
Селекционерът на националния отбор на САЩ по футбол Грег Берхалтер
Коментари Харесай

Треньорът на САЩ: Разочаровани сме, но дадохме всички от себе си


Селекционерът на националния тим на Съединени американски щати по футбол Грег Берхалтер съобщи, че неговите футболисти имат малко време за възстановавяне преди да се изправят против Англия във втория си мач от група В на Мондиал 2022 в Катар.

Късно нощес американците приключиха 1:1 с Уелс в първия си дуел от шампионата на планетата.

Англия завоюва безапелационно против Иран с 6:2, а американският треньор сподели, че тимът му няма да има потребност от спомагателни ледени бани или разтривки, с цел да бъде подготвен за срещата.

" Беше сложен мач. Дадохме всичко от себе си. Трябва да играем против Англия, това е възобновяване... да играем против един от тимовете, които съгласно нас са любимци на шампионата. Пътят напред е идващият мач... Пътят е много къс ", сподели Берхалтер.

Двубоят с Англия на стадион " Ал Байт " в петък може да дефинира дали американците ще продължат към етапа на елиминациите. Те са на Световното състезание за първи път от осем години.

" Продължихме да се борим до края. Уелс игра доста добре през второто полувреме. Те имат страховит тим. Влизайки в съблекалнята след мача, видях разочарованието в отбора. Момчетата работиха крепко. Те са разочаровани, всички в отбора са разочаровани. Но мисля, че когато погледнете напъните, които поставиха, и по какъв начин играхме през по-голямата част от мача, бяхме сносно. Ще надграждаме ", добави Берхалтер.

Съединени американски щати са играли с Англия 11 пъти, само че имат единствено две победи и едно тъждество. Последният мач на отбора в групата ще бъде с Иран.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР