Хиляди българи с ултраскъпи автомобили бяха ощетени досега, тъй като

...
Хиляди българи с ултраскъпи автомобили бяха ощетени досега, тъй като
Коментари Харесай

Стотици български богаташи дочакаха реда си: Бентли най-после откри сервиз в София

Хиляди българи с ултраскъпи коли бяха ощетени до момента, защото нямат оторозиран сервиз.

Сега Bentley Motor откри подобен за първи път в България. 

В София отвори порти оторизиран профилиран сервиз на Bentley Motors. Той е първият сервизен център на първокласната марка Bentley  в България. Разположен е в западната част на София, сервизът разполага с най-съвременно съоръжение и уреди. Той предлага сервизни и ремонтни услуги, гарантиращи най-хубавото и качествено обслужване на клиентите на Bentley в България, съобщи.

„ Новият сервиз е крайъгълен камък за нас в България, позволявайки на лоялните клиенти да се възползват изцяло от опита на нашите техници и сервизен личен състав. “, разяснява Марио Де Мартино, общоприет управител на „ Порше Интер Ауто България “.

„ Този анонс идва във значим миг от историята на Bentley, следвайки вторите ни най-хубави финансови данни през 2023 година Новият сервиз в София е доказателство за непрестанно разширяващия се профил на марката в Европа. Той се открива в основен миг, когато сме на път да представим нашето четвърто потомство на Continental GT. Клиентите на първото, второто и третото потомство на Continental GT сигурно ще оценят удобството и гъвкавостта, предоставени от новия сервиз и наличие в България “, добави Балаш Руз, шеф в Bentley Motors Европа.

Това ще разреши на над 300-те регистрирани притежатели на коли от английската марка у нас да получат професионална и първокласна услуга по стандартите на елитната компания от Кру.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР