Селекционерът на националния отбор на България - Ясен Петров даде

...
Селекционерът на националния отбор на България - Ясен Петров даде
Коментари Харесай

Ясен Петров: Не се притеснявам от уволнение, през живота си съм видял всичко

Селекционерът на националния тим на България - Ясен Петров даде конференция преди втория мач на " лъвовете " от третото издание на Лигата на нациите. Утре противник на " трикольорите " ще бъде Грузия.

" Имаме двама индивида с проблеми. Днес ще забележим до каква степен върви възобновяване им. От мача със Северна Македония няма нови с контузии. Има хора, които не са играли за своите тимове напоследък и при всички положения ще създадем промени, с цел да можем да извлечем максимума от фрагментите, с които разполагаме.

Уважаваме тимът на Грузия, само че нашата цел е да победим. Наясно сме с това, че ще бъде напълно друг дуел. Разузнали сме детайлно и се надяваме на следващия ден да реагираме по доста по-добър метод от мача със Северна Македония.

" Видяхме се, обядвахме, говорихме за футбол. Президентът има право да се срещне с всички нас. Не ме вълнува какво написа в пресата и по уеб страниците. Ние година и половина се опитваме да подмладяваме този тим и да имаме ядро. Този тим има бъдеще и съм уверен, че това, което сме създали, ще има резултат. Аз не се тормозя, през живота си съм видял всичко.

Думата любимец стартира да се размива. Вчерашните домашен загуби на Франция от Дания и на Хърватия от Австрия в Лигата на нациите го демонстрираха. Футболът стана една доста изравнена игра. Когато фаворизирате някого, това е рискова клопка. Ние желаеме да победим. Няма значение против кого играем, би трябвало да се опитаме да победим ", приключи Ясен Петров.
 Ясен Петров ще бъде уволнен, в случай че се провалим против Грузия
Ясен Петров ще бъде уволнен, в случай че се провалим против Грузия

Столът на селекционера се клати
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР