Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров е дал съгласието

...
Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров е дал съгласието
Коментари Харесай

БФС преговаря за контрола с Франция на Парк де Пренс

Селекционерът на националния ни тим Ясен Петров е дал единодушието си от БФС да договарят за контрола с Франция. Очаква се скоро от двете федерации да потвърдят за подобен мач, в който нашият тим ще гостува на обичания ни стадион " Парк де Пренс ", осведоми " Мач Телеграф ".

Той ще е част от подготовката на " петлите " за идното европейско състезание. След завръщането на представителния ни отбор от Северна Ирландия, където през предходната седмица спечелихме първата си точка от стартиралите международни квалификации, Ясен Петров удостовери, че има сериозен интерес от много тимове, които желаят да играят с нашия отбор.

Вече се знае, че ще имаме контроли със Словакия и Русия, а селекционерът анонсира и трета. Тя се обрисува да е извънредно влиятелна и ще ни даде опция да си сверим часовниците против настоящия международен първенец. За съпоставяне напоследък уговарянето на контроли беше извънредно мъчно и се наложи от УЕФА да ни назначат служебни такива като тази с Гибралтар, в която записахме единствената си победа през 2020 година. Преди това в София гостува и Парагвай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР