Селекционерът на България Ясен Петров проведе традиционната си пресконференция преди

...
Селекционерът на България Ясен Петров проведе традиционната си пресконференция преди
Коментари Харесай

Ясен Петров: Спекулациите не ме притесняват, в живота си съм видял всичко

Селекционерът на България Ясен Петров организира обичайна си конференция преди утрешния дуел на представителния ни отбор против Грузия. Това е вторият мач на " лъвовете " от Лигата на нациите, който ще се организира в Разград. Дни по-рано България приключи наедно 1:1 със Северна Македония.

" Имаме двама индивида с проблеми. От мача със Северна Македония нямаме хора с проблеми. При всички положения ще създадем промени, с цел да извлечем максимума от фрагмента, с който разполагаме. Утре ще видите какъв брой ще са измененията ".

Уважаваме тима на Грузия. Нашата цел е да победим. Имам огромно почитание към треньора Вили Саньол. Наясно сме, че това ще бъде напълно друг дуел. Разузнали сме съперника детайлно. Един мач може да бъде елементарен, в случай че си го създадем елементарен. Също по този начин един мач може да бъде сложен, в случай че си го създадем сложен. Президентът на БФС има право да се среща с всички нас. Имахме обяд с него. Четох доста неща. На вашите сътрудници споделих, че година и половина опитваме да подмладяваме този тим. Този тим има бъдеще, а аз не се тормозя за моя пост. Спекулациите не ме тормозят. В живота си съм видял всичко ".

В последно време във футбола няма любимци и новобранци. Футбол стана една доста изравнена игра. Когато фаворизирате някого, това е рискова клопка. Искаме да победим и в никакъв случай не сме се определяли като любимец ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР