Сексуалният живот зависи от много фактори. Той може да страда

...
Сексуалният живот зависи от много фактори. Той може да страда
Коментари Харесай

8 причини сексуалният ви живот да страда

Сексуалният живот зависи от доста фактори. Той може да страда освен поради липса на обич и пристрастеност. Ако сте във връзка, само че интимният ви живот не е постоянен и имате проблеми в секса, някои аргументи в всекидневието ви може да се окажат спънка за пълностоен полов живот.

Не е загадка, че една от най-трудните елементи на една сантиментална връзка е поддържането на половата искра жива. Уморени сте, имате взискателна работа (която наподобява в никакъв случай няма да свърши) и в случай че решите да хвърлите децата в микса, можете съвсем да забравите да вършите делото… в миналото още веднъж. Но не всичко е изгубено: ето някои изненадващи аргументи, заради които половият ви живот страда – и какво можете да извършите, с цел да го спасите.

 infomax-logo-50-15-HW

8 аргументи половият ви живот да страда

1.Уморен си

 половият живот 8 аргументи половият ви живот да страда фотография: pinterest

Звучи явно, нали? Да си изтощен не просто убиваш силата, която би трябвало да вложиш в една дива нощ на правене на обич, само че и убиваш желанието си да го правиш. Вземете няколко спомагателни часа със затворени очи всяка вечер и ще се почувствате енергични за нула време и ще се възвърнете към половият ви метод на живот.

2.Работохолик сте

 половият живот 8 аргументи половият ви живот да страда фотография: pinterest

Ако сте прекомерно заети и погълнати от работата си, това също може да накара половият живот да страда. Работохолизмът предизвиква прочувствено отделяне от колегата, а и също толкоз осезаема нервност, както при бодърствуване.

Освен това, в случай че сте непрекъснато погълнати от работата си, това може да провокира прочувствено отдалечаване у колегата ви и да аргументи неразбирателства във връзката.

3.Напълняхте

Знаеш, че си красива във всевъзможен размер, само че опитът да се напъхаш в тези страхотни дънки от колежа може да унищожи половият живот. Всъщност не става въпрос за самото тегло, а за метода, по който се чувствате за тялото си. Направете си услуга: почистете дрешника си и дръжте единствено облеклата, които сега ви подхождат. (Да, това значи, че към този момент няма да спестявате тези „ тесни дънки. “)

4.Негодуваш

Ако не можете да спрете да мислите за това нещо, което направи преди шест месеца, няма метод да желаете да вършиме секс с него. Преподавателката по секс и взаимоотношения – и постоянна Опра – доктор Лора Бърман споделя, че „ задържането на неодобрение ви кара да си отхапете носа, с цел да разгневите лицето си “. Решете какво желаете и по-късно се придържайте към него. Единственият метод да станете още веднъж бързи е да простите. Така ще се върнете бързо към половият живот.

5.Пиеш хапчета

 половият живот 8 аргументи половият ви живот да страда

И не от занимателния тип. Лекарството, което приемате, може (и постоянно го прави) да повлияе на либидото ви и да понижи половият живот. Ако чувствате, че в никакъв случай не сте в въодушевление, пробвайте да говорите с вашия доктор за това какво приемате и вижте дали има някакви корекции, които можете да извършите в проекта си за хапчета.

6.Вие сте уплашени

Няма метод да се заредите с въодушевление, когато единственото, за което мислите, е работа и сметки. Опитайте да медитирате за 10 или 15 минути, преди да скочите в леглото с колегата си. Надяваме се, че тихото време ще успокои мозъка ви и ще ви помогне да оставите напрежението (и всички други убийци на половото влечение) пред вратата на вашата спалня и ще ви върне половият живот.

7.Ти пушиш

 половият живот 8 аргументи половият ви живот да страда фотография: pinterest

Пушенето може да е било секси през 60-те години, само че това е последното нещо, което желаете да извършите, в случай че половият живот страда. Доказано е, че тютюнопушенето предизвиква съществени полови проблеми при мъжете и до момента в който дамите не страдат от същите тежки последствия, тютюнопушенето може да докара до сгъстяване на кръвоносните съдове на дамите, което прави постигането на оргазъм по-трудно.

8.Вие сте прикрепени към вашия смарт телефон

 половият живот 8 аргументи половият ви живот да страда фотография: pinterest

Всички сме прекомерно подвластен от нашите персонални информационни устройства, само че в случай че всяка вечер се гушкате с вашия iPhone 7 вместо с колегата си, имате същински проблем. Наличието на електроника в спалнята може да убие настроението (дори тв приемници!), само че в случай че в действителност желаете да запалите нещата, оставете телефона. Така ще се върнете бързо към половият живот.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР