Откриването на факта, че някой ви използва за секс, може

...
Откриването на факта, че някой ви използва за секс, може
Коментари Харесай

Как да разберете кога един мъж ви използва за секс

Откриването на обстоятелството, че някой ви употребява за секс, може да бъде мъчително, само че е и първата стъпка към това да оставите токсичната връзка зад тила си и да продължите напред към по-добри неща. Ако смятате, че момче, което харесвате, ви употребява, има някои държания и модели, за които можете да внимавате и които ще ви оказват помощ да потвърдите съмненията си.

Как да разберете по кое време един мъж ви употребява за секс

Вижте дали не се свързва с вас единствено по мрачно.

 секс Как да разберете по кое време един мъж ви употребява за секс

Ако вашият човек ви се обажда единствено часове откакто слънцето се е спуснало под хоризонта и са излезли звездите, има възможност това да не е, тъй като е в въодушевление за наблюдаване на звездите, въпреки че това значи, че несъмнено е в въодушевление. Ако в никакъв случай не го чуете до след края на работното време, в случай че не е доктор с безразсъден график, евентуално това значи, че в мозъка му има единствено секс.

Вижте дали не се свързва с вас единствено през делничните дни.

 секс Как да разберете по кое време един мъж ви употребява за секс

Ако се свързва с вас през делничните вечери, само че съвсем в никакъв случай не се чувате с него през уикендите, това може да се дължи на обстоятелството, че той резервира уикендите за някой различен. Това значи, че той желае да прави секс с вас, единствено когато на него му хрумне.

Вижте дали той не ви дава отговор, в случай че не желаете да се свържете.

Ако му пишете, с цел да кажете: „ Как мина денят ти? “ или „ Как мина огромният ти изпит? “, а не чувате нищо друго с изключение на щурците в гората зад къщата ви, значи той не желае да води всемирски диалози, а желае просто секс.Но в случай че някоя вечер му изпратите неналожителен SMS с текст „ Искам да те видя “ и към този момент го чувате да натиска крайници си върху педала на газта, значи имате проблем.

Вижте дали той постоянно е „ толкоз ангажиран “.

 секс Как да разберете по кое време един мъж ви употребява за секс

Няма нищо неприятно да имате претрупан график, само че в случай че това значи, че вашият човек в никакъв случай не може да откри време за вечеря и кино, само че постоянно може да откри време за секс сред чаршафите, значи той не е ангажиран – той просто желае да бъде ангажиран. Ако знаете, че той има време да се среща с другари, да върви на спортни събития и да прекарва часове в гледане на телевизия с брат си, само че когато е прекомерно ангажиран, с цел да изпие кафе в неделя следобяд, значи просто не желае да откри време за вас.

Вижте дали в никакъв случай не ви кани на никое място.

 секс Как да разберете по кое време един мъж ви употребява за секс

Ако той ви се обажда единствено с цел да се „ срещнете “ у вас или с цел да прекарате известно време в „ наваксване “ на дивана в жилището му, значи в действителност не желае да прави нищо, което не включва тялото ви.Разбира се, инцидентното пиво или изисканата вечеря може да са неговият метод да ви „ компенсира “, само че в случай че имате възприятието, че съвсем в никакъв случай не виждате външния свят дружно, значи той не желае да сте част от всекидневието му по някаква причина, желае просто секс от вас.

Вижте дали в никакъв случай не приказва за персоналния си живот.

 секс Как да разберете по кое време един мъж ви употребява за секс

Ако говорите единствено за връзка или за това какъв брой доста се желаете един различен, значи връзката ви е обвързвана най-вече със секс. Разбира се, доста връзки могат да стартират по този метод – захласнати сте един от различен, постоянно вършиме секс, пропускате предложения за секс и така нататък, само че в случай че е минало доста време и не сте минали през етапа на секса, тогава връзката ви може да не е по-дълбока от това.

Или в случай че единствено вие разкривате всички детайлности от предишното си, връзките си и така нататък, а той в никакъв случай не споделя същински детайлности за предишното си, а постоянно формулира въпроси, с цел да получи повече информация за вас, тогава внимавайте, че се пробва да ви манипулира.
Вижте по какъв начин реагира, когато го попитате защо мисли, какво усеща, защо се чуди. Ако той незабавно се отдръпне, значи имате проблем.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР