Всяка връзка е различна, разбира се, но за много двойки

...
Всяка връзка е различна, разбира се, но за много двойки
Коментари Харесай

5 причини партньорът ви да не иска да прави секс

Всяка връзка е друга, несъмнено, само че за доста двойки постоянният секс е значима част от една пълноценна и здрава връзка. Ето за какво може да се почувствате толкоз обезпокоително, когато вашият сътрудник не желае да прави действието толкоз постоянно, колкото вие – или още по-лошо, наподобява, че въобще не се интересува от правенето на обич. Дори е допустимо един преуспяващ табиет в спалнята да се разпадне и в случай че сте жена, чийто другар или брачен партньор не желае да го прави толкоз постоянно, колкото бихте желали (или изобщо), тогава евентуално се чудите какво предизвиква ниското му полово предпочитание. Добрата вест: загубата му на либидо може да няма нищо общо с вас.

Какво може да аргументи неочаквана липса на интерес към спалнята? Със сигурност възрастта може (и постоянно има) да има нещо общо с това – макар че може да се радвате да знаете, че доста двойки не престават да го вършат даже след 80-те си години.

Но възрастта не е единственото нещо, което може да накара мъжа да загуби интерес към интимния акт. Според специалистите има доста предотвратими (и лечими!) пояснения за понижаване на тази интензивност. И до момента в който здравословните и физическите фактори може да са част от казуса, също е допустимо вашият сътрудник да не се интересува от секс заради прочувствена причина.От здравословни проблеми до проблеми във връзката, има доста аргументи, заради които вашият сътрудник може да не се усеща подготвен за полуда в чувала, а ето единствено няколко пояснения за пониженото полово увлечение при мъжете:

 

 infomax-logo-50-15-HW  

5 аргументи сътрудникът ви да не желае да прави секс

1. Неговият трудов живот е изумителен.

 секс 5 аргументи сътрудникът ви да не желае да прави секс фотография: pinterest

Когато мислите за държанка, евентуално си представяте различен човек, който влиза в картината. Но „ любовницата “, която поема цялото внимание и любов на вашия мъж, в действителност може да бъде негова работа. Когато мъжете са буйно ангажирани с кариерата си, те могат да сублимират половото неспокойствие, което нормално би било ориентирано към техните съпруги. Почестите, парите и повишението на егото от постоянното хвалене или покачване могат да ви възбуждат.

Опитайте се да говорите с колегата си за методите, по които можете да му помогнете да балансира отговорностите си сред професионалния и персоналния живот и какви граници можете да установите, с цел да държите работата надалеч от спалнята. По този метод той може (да се надяваме!) да има по-лесно време да държи главата си в играта, до момента в който ставате интимни и стартирате да вършиме секс.

2. Той има по-ниски равнища на тестостерон.

 секс 5 аргументи сътрудникът ви да не желае да прави секс

Нивата на тестостерон понижават с възрастта толкоз бързо, колкото 0,4 до 2 % годишно след 30-годишна възраст. И към 13 % от мъжкото население има хипогонадизъм, което е неспособност да се създава задоволително тестостерон. В допълнение към ниското либидо, признаците на невисок тестостерон могат да включват понижена сила, неприятно въодушевление, отмалялост, загуба на мускулна маса и даже еректилна дисфункция.

Цели 97 % от мъжете, които имат ниски равнища на тестостерон, оповестяват за негативно влияние върху техния секс. За благополучие, положението може да се лекува с хормонозаместителна терапия, ръководство на напрежението и консултиране.

3.Той не е в въодушевление.

 секс 5 аргументи сътрудникът ви да не желае да прави секс

Понякога мъжете също нямат въодушевление за секс. Въпреки че е необятно публикувано схващането, че няма мъж, който да не е подготвен за секс във всеки един миг, това надалеч не е по този начин. Проблемите, натовареното всекидневие, възприятията, съмненията, прочувственото и физическото положение сега са все фактори, които могат да подтиснат мъжкото либидо.

4.Той се оправя добре самичък.

С други думи, вашият сътрудник може да мастурбира прекалено много. Той не желае да договаря за секс и по тази причина поема желанието си, безусловно, в свои ръце.Някои мъже се усещат извънредно уязвими, когато са подвластни от различен човек за желанието им да бъдат утолени.В резултат на това мъжете могат да мастурбират на порно или личните си мечти, тъй като е бързо и дейно.

Също по този начин може да се окаже, че той получава повече наслаждение в свободното си време. Ако един мъж прекарва доста време в мастурбиране, той може да свикне с по-високо, по-интензивно равнище на полова стимулация, което е по-силно, в сравнение с може да получи от вагината. Това в последна сметка може да му затрудни да се любува на секса с вас. Ако казусът е подобен, пробвайте се да говорите с него за методите, по които и двамата можете да измененията нещата, с цел да извършите секса по-приятен за всички.

5.Започна да се среща с друга.

 секс 5 аргументи сътрудникът ви да не желае да прави секс фотография: pinterest

Със сигурност не постоянно е по този начин, само че от време на време, когато вашият мъж не е толкоз заинтригуван да се разголи с вас, това е, тъй като той се разголва с друга. Няма безапелационни, необятно публикувани, издайнически признаци за невярност, в случай че не хванете колегата си на мястото на престъплението или в случай че той не признае какво се случва. Липса на интерес в секса е знак, че някой изневерява.

Скуката, повторението и предсказуемостта могат да повлияят на желанието за секс – и тези фактори също могат да принудят някого да търси секс другаде, изключително в случай че новото е това, което желае.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР