Когато става въпрос за това дали е подходящият момент да

...
Когато става въпрос за това дали е подходящият момент да
Коментари Харесай

Как да разберем, че моментът за секс е подходящ

Когато става въпрос за това дали е подобаващият миг да вършиме секс с колегата си, единствено вие ще знаете отговора. Ако мозъкът и тялото ви споделят, че сте достигнали ново равнище на фамилиарност с колегата си и сте подготвени да извършите тази стъпка, тогава би трябвало да работите върху това да се образовате за секса и да сте на едно мнение с колегата си, преди да продължите. Най-важното е, че вземате решението при свои лични условия.

Полезни препоръки по какъв начин да разберете по кое време е подобаващия миг за секс:

Уверете се, че вие и сътрудникът ви можете да говорите за това.

 секс Как да разберем, че моментът за секс е подобаващ фотография: pinterest

Ако имате възприятието, че с колегата си не можете даже да повдигнете тематиката за секс, евентуално не сте подготвени за този стадий от връзката. Въпреки че може да си мислите, че половият акт може да се случи естествено единствено в случай че се увлечете от момента, в действителност е много значимо да можете умерено да говорите с колегата си за това, преди да продължите напред, с цел да сте сигурни, че сте на едно мнение.

Трябва да се чувствате удобно да кажете нещо от рода на: „ Започвам да се усещам подготвен да върша обич с теб. Но преди да го създадем, желая първо да поговорим за няколко неща. Няма ли нищо срещу? “ Ако ви се коства немислимо, че бихте могли да извършите това с колегата си, тогава може би е по-добре да изчакате.

Трябва да говорите с колегата си за неща като това дали ще спите с други хора, каква отбрана ще употребявате и по какъв начин стои въпросът с връзката ви.

Дори в случай че връзката ви е по-непринудена и сега имате други полови сътрудници, значимо е да говорите за това, с цел да не се усеща сътрудникът ви омаян.

Освен това може да не е належащо сексът да е крайната цел. Партньорите намират разнообразни неща за значими; може би вие двамата ще решите да се концентрирайте върху разнообразни типове.

Уверете се, че и двамата сте на едно и също място в прочувствено отношение.

 секс Как да разберем, че моментът за секс е подобаващ фотография: pinterest

Друг значим аспект, който би трябвало да обмислите, преди да вършиме секс с колегата си, е дали сте на едно и също място, що се отнася до възприятията ви. Възможно е за вас този сексуален акт да наподобява като огромен прочувствен ангажимент, до момента в който сътрудникът ви може да не гледа на това по този метод, и противоположното. Ако правенето на обич значи, че в действителност сте влюбени в колегата си и желаете да придвижите връзката си на по-дълбоко равнище, тогава е значимо да сте сигурни, че той или тя се усеща по същия метод, преди да продължите.

Въпреки че може да е неловко да попитате колегата си на какво мнение е той или тя, когато става въпрос за връзката ви, това може да ви помогне да придобиете по-добра визия за обстановката. Освен това е доста по-малко мъчително да чуете, че сътрудникът ви не изпитва същите усеща като вас, преди да вършиме обич, вместо да научите истината по-късно.

Не е наложително да се чувствате като влюбени в колегата си преди да вършиме секс, само че в случай че имате мощни усеща, тогава е значимо да знаете, че сътрудникът ви изпитва същите усеща. Ако пък нямате мощни усеща, тогава също е добре да се уверите, че сътрудникът ви е наясно с това, с цел да не го нараните в последна сметка.

Уверете се, че не го вършиме, с цел да ускорите осъществяването на уговорката.

 секс Как да разберем, че моментът за секс е подобаващ фотография: pinterest

Бъдете почтени със себе си. Ако желаете да вършиме секс с колегата си, тъй като смятате, че това ще го накара да ви назова свое гадже или другарка, тогава евентуално би трябвало да се въздържите. Въпреки че интимният акт е прелестен съставен елемент на доста здрави съществени връзки, не можете да мислите, че той ще бъде вашият билет за по-силна връзка с колегата ви. Вместо това връзката ви към този момент би трябвало да е мощна и заради това естествено би трябвало да се чувствате подготвени за половия акт.

Ако се чувствате несигурни във връзката си, тогава се запитайте от кое място идва това. Ако чувствате, че сътрудникът ви просто не е толкоз сериозен във връзката, колкото вие, тогава сексът не е методът да преминете на идващото равнище.

Уверете се, че сте единственият (ако това е, което искате).

 секс Как да разберем, че моментът за секс е подобаващ фотография: pinterest

Хората имат разнообразни правила и хрумвания, когато става въпрос за това да схванат, че е подобаващият миг за секс. Когато хората се срещат повърхностно, някои от тях не се тормозят да спят с няколко души по едно и също време – стига да са в оптималната сигурност. Други хора обаче не желаят да вършат секс с някого, в случай че този човек спи и с други хора; даже и да не са на равнище гадже-приятел, те не желаят да се усещат компрометирани.

Ако желаете да сте единственият човек, с който сътрудникът ви спи, тогава най-добре е да попитате колегата си на какво мнение сте.

Отново, макар че това може да ви се стори неудобно, изключително в случай че към момента не сте напълно гадже-приятел, откровеното задаване на този въпрос може да ви даде по-добра визия за обстановката.

Знайте, че всяка връзка – и времева рамка – е друга.

 секс Как да разберем, че моментът за секс е подобаващ фотография: pinterest

Някои хора имат избран график, когато става въпрос за секс с нов партньор; някои го вършат след четири срещи, някои чакат два месеца или някои вършат секс първата вечер, в случай че в действителност го усещат. Въпреки че може да търсите бърз отговор по кое време е вярно да вършиме секс, би трябвало да знаете, че това зависи от самостоятелните ви желания, както и от това по какъв начин върви връзката. Няма отговор „ повсеместен за всички “.

Някои връзки се развиват доста по-бързо от други. Ако се виждате постоянно с колегата си и чувствате, че в действителност щракате незабавно и в действителност се разбирате, тогава евентуално ще сте подготвени да вършиме секс по-бързо, в сравнение с в случай че ходите на срещи единствено на всеки две седмици в продължение на няколко месеца.

Някои връзки също са доста по-физически от други. Ако вие и вашият сътрудник попаднете в някои горещи и тежки сесии за целуване и допиране първоначално, тогава може да сте по-готови за секс, в сравнение с бихте били при по-бавна връзка.

Колкото и да ненавиждате да го чувате, през множеството време, когато сте подготвени за секс, просто знаете. Чувствате връзка с колегата си и в действителност желаете да го придвижите на идващото равнище, а формулата или времевата линия няма да ви оказват помощ доста през множеството време.

Уверете се, че имате доверие на колегата си.

 секс Как да разберем, че моментът за секс е подобаващ фотография: pinterest

Един от методите да се уверите, че е подобаващият миг за секс е да се запитате дали в действителност вярвате на колегата си. Сега не е нужно да му доверявате живота си, само че би трябвало да се чувствате удобно да се доверите на този човек, да споделите част от себе си с него или нея и да му позволите да се сближи с тялото ви. Ако чувствате, че не сте в действителност сигурни къде стои вашият сътрудник или дали можете да разчитате на него, тогава може да не е подобаващият миг за секс.

Запитайте се дали се чувствате удобно да се доверите на колегата си и смятате, че вашите секрети и мисли са в сигурност с него или нея.

Ако подозирате, че вашият сътрудник просто се пробва да се приближи до вас за секс, тогава явно не можете да се доверите на този човек.

Уверете се, че връзката ви е задоволително зряла за секс.

 секс Как да разберем, че моментът за секс е подобаващ фотография: pinterest

Това е различен значим миг. Ако не чувствате, че връзката ви е доста зряла – без значение дали вие и вашият сътрудник се карате от самото начало, непрестанно се надявате или прибягвате до обиди – тогава несъмнено не би трябвало да се пробвате да накарате нещата да се усещат по-възрастни, като имате секс. Трябва да почувствате, че имате връзки на почитание и мощна връзка, преди да преминете към идващото равнище.

Ако вие двамата не сте задоволително зрели, с цел да водите общителен диалог или да говорите на съществени тематики, тогава не сте задоволително зрели за секс.

Трябва да се чувствате удобно да сте зрели с колегата си, преди да сте интимни. В противоположен случай той или тя може да не одобряват доста съществено интимността и сексът може да ви отдалечи още повече.
Освен това би трябвало да сте сигурни, че сте задоволително зрели за секс. Ако сте младеж, изключително в ранните си тийнейджърски години, тогава би трябвало да сте сигурни, че в действителност сте подготвени.

Уверете се, че сексът не пречи на вашите или персоналните убеждения на вашия сътрудник.

 секс Как да разберем, че моментът за секс е подобаващ фотография: pinterest

Някои хора просто не имат вяра в правенето на секс преди брака, без значение дали е по персонални или религиозни аргументи. Ако това е било вашето разбиране през целия ви живот, тогава би трябвало да се запитате дали желаете да преосмислите тези хрумвания, преди да продължите напред с колегата си.

Добре е да измененията решението си, само че е значимо да обмислите доста, с цел да не се почувствате разочаровани от себе си, в случай че вземете решението в разгара на момента.

Ако религиозните или персоналните убеждения на вашия сътрудник го карат да не има вяра в секса преди брака, тогава не би трябвало да се пробвате да го убедите да промени решението си. Вашият сътрудник би трябвало да вземе това решение самичък и вие не желаете да носите отговорност за това да го убеждавате да промени дългогодишните си убеждения.

Уверете се, че упованията ви не са прекомерно високи.

 секс Как да разберем, че моментът за секс е подобаващ фотография: pinterest

Правенето на секс може да бъде едно от най-невероятните – и едно от най-неудобните – прекарвания в живота ви. Въпреки че не би трябвало да очаквате да е извънредно, би трябвало да зададете реалистични упования за себе си и колегата си, изключително в случай че в никакъв случай преди не сте правили секс.

Ако сте подготвени да вършиме секс с колегата си, тогава в последна сметка ще можете да намерите движение и жанр, които са подобаващи за вас, тъй че не би трябвало да оказвате огромен напън този първи път да бъде вълшебен или ще бъдете отчаян.
Вместо това гледайте на това като на опция да изведете физическите си прекарвания с колегата си на ново равнище. Бъдете реалисти за това, което ще се случи и даже може да бъдете прелестно сюрпризирани.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР