Има много начини, по които можете да бъдете наистина интимни

...
Има много начини, по които можете да бъдете наистина интимни
Коментари Харесай

Как да станете по-интимни, без да правите секс

Има доста способи, по които можете да бъдете в действителност интимни с човек, които не включват секс. Интимността постоянно стартира в страстите, тъй че започнете, като подобрите дружно прочувствената си връзка. Бъдете уязвими с колегата си и практикувайте да слушате същински, когато приказва. Ако желаете или да държите секса отвън връзката си, тъй като не сте подготвени, или желаете да забавите връзката си и да я извършите по-смислена, в действителност можете да се почувствате по-обвързани, без да вършиме секс.

 

 infomax-logo-50-15-HW  

Как да станете по-интимни, без да вършиме секс

Изграждане на прочувствена фамилиарност

 интимни Как да станете по-интимни, без да вършиме секс

Бъдете подготвени да се чувствате уязвими и да изразявате възприятията си. Емоционалната фамилиарност значи да бъдете почтени с мислите и възприятията си, даже когато са неуместни. Бъдете подготвени да споделите своите потребности, очаквания и страхове с колегата си. Въпреки че отварянето може да бъде ужасно, положителният сътрудник ще ви поддържа и ще се опита да ви разбере по-добре.

Да бъдете открити за себе си може да помогне на вас и вашия сътрудник да се учите един от различен и да се подкрепяте по нов и по-дълбок метод.

Например, разкажете на колегата си за фантазията си да станете сладкар или да получите висше обучение. Това ще ви помогне да станете по- интимни.

Слушайте добре, когато сътрудникът ви приказва.

 интимни Как да станете по-интимни, без да вършиме секс фотография: pinterest

Солидното партньорство включва двама души, които освен се чуват, само че и се изслушват. Обърнете се към всеки, до момента в който говорите. Оставете телефоните си и изключете тв приемника. Обърнете внимание на това, което сътрудникът ви споделя по неосъждащ метод и дайте подкрепяща противоположна връзка. Трябва също да чувствате, че вашият сътрудник ви слуша. Можете да станете интимни, като знаете, че можете да кажете каквото ви е на сърцето и да не се чувствате подложени на критика за думите си.

Практикувайте интензивно слушане с колегата си и изградете интимността си, като знаете, че можете да разчитате един на различен да се изслушват и схващат.

Задавайте персонални въпроси.

Опознайте вътрешния живот на вашия сътрудник. Задаването на въпроси може да помогне на всеки от вас да се отвори и да намерения какво ви е повлияло, какво ви движи и по какъв начин се отнасяте един към различен. Задавайте въпроси, които предизвикват това да станете по- интимни и да споделяте повече. Съсредоточете се върху задаването на отворени въпроси, с цел да можете да разработите отговорите и да създадете полемика.

Задавайте въпроси като „ Ако можехте да изберете да бъдете всеки, същински или фиктивен, кой бихте избрали да бъдете и за какво? “ и „ Какво бихте споделили на по-младото си аз, в случай че можехте? Какво бихте споделили на по-възрастното си аз? “

Задавайте въпроси и за вашата връзка. Например „ Какво мислите, че ни прави страхотни дружно? “, „ Как можем да подобрим връзката си? “ и „ Какво обичаш да правиш в нашата връзка? “

Използвайте всяка опция да се гушкате.

 интимни Как да станете по-интимни, без да вършиме секс фотография: pinterest

Гушкането е значим метод да осъществите контакт и да се почувствате близки, без да се постанова да сваляте облеклата си. Независимо дали гледате филм дружно или лежите в леглото, протегнете ръка и обгърнете колегата си, с цел да почувствате тази физическа непосредственост дружно и да станете интимни.

Хванете ръката на колегата си, прегърнете кръста или рамото му и се пробвайте да включите повече допиране.

Понякога един човек би трябвало да стартира контакта.

Гледайте се в очите

Гледането един в различен може да е знак за обич и връзка.Може да се почувствате уязвими или даже малко уплашени, откакто вие и сътрудникът ви се гледате в очите. Поддържайте връзката и излезте отвън възприятието на стеснение или боязън и се концентрирайте върху колегата си. Признайте, че можете да се чувствате сигурни, даже когато вашият сътрудник ви вижда такива, каквито сте.

Прекарайте известно време в очите на колегата си. Седнете един против различен и се гледайте в очите. Започнете с 30 секунди, по-късно преместете времето нагоре, както ви е комфортно. Така ще станете по- интимни с тях.

Целувайте буйно.

 интимни Как да станете по-интимни, без да вършиме секс фотография: pinterest

Целуването може да способства за възстановяване на интимността, изключително при дълготрайни връзки. Двойките, които се целуват по-често, оповестяват за по-високи равнища на задоволство от връзката.

Давайте на колегата си разнообразни типове целувки. Например, целувайте се по устните, по бузата, по врата, ръката и други елементи на тялото (това няма да докара до секс).

Опитайте интимно допиране. Може да не желаете да вършиме секс, само че има полови действия, които можете да вършиме дружно, които включват доста от едни и същи усеща и чувства без действителния акт. Например, докосвайте се, целувайте телата си и се облизвайте. Тези дейности могат да ви разрешат да бъдете интимни, без да се тревожите за някои от следствията от самия секс.

Говорете за равнището на комфорт с колегата си. Ако целеустремено се въздържате от секс, тогава създайте съответни граници за връзка по физически съкровен метод. Например, може да ви е комфортно да се целувате, само че да не сваляте облеклата си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР