Искате ли да имате по- добър сексуален живот? Активният сексуален

...
Искате ли да имате по- добър сексуален живот? Активният сексуален
Коментари Харесай

12 съвета за по-добър сексуален живот

Искате ли да имате по- добър полов живот? Активният полов живот може да бъде значим за физическото, психическото и прочувственото ви здраве, както и да спомогне за подсилване на връзката сред вас и колегата ви. Но от време на време стресът, остаряването или несъответстващото полово предпочитание могат да попречат.

За благополучие, има доста неща, които можете да извършите, с цел да повишите либидото си, да извършите секса по-приятен и да възстановите физическата си връзка с колегата си, и ние сме ги събрали за вас по-долу.

Ето по какъв начин да имате по-добър полов живот:

Общувайте с колегата си.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

Бъдете почтени по отношение на половите си стремежи и потребности. За да вършиме секс, който е прелестен и удовлетворяващ за вас и колегата ви, е значимо да бъдете почтени един с различен по отношение на това, което желаете, и по отношение на всички терзания, които може да имате. Използвайте явен и къс език, с цел да говорите за секса с колегата си, и не се опасявайте да повдигнете въпроса за възможните си несигурности.

Сексът сред сътрудниците е значително екипно изпитание, тъй че е значимо вие и сътрудникът ви да се изслушвате един различен и да се чувствате сигурни, че изразявате мнението си намерено.
Използвайте езика на „ аз “, когато говорите за персоналните си усеща, с цел да не звучи по този начин, като че ли критикувате или обвинявате колегата си в нещо.

Например можете да кажете неща като: „ Мисля, че целувките и докосването отвън спалнята биха ми помогнали да се усещам в въодушевление “ или „ Понякога се усещам нерешителен за тялото си и може би ще се усещам по-добре, в случай че чуя от теб, че се наслаждаваш “.

Общувайте с колегата си, с цел да имате добър полов живот.

Планирайте време за фамилиарност.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

Направете секса приоритет и отделяйте време за него през седмицата. Може да е мъчно да се води приемлив и деен полов живот измежду натоварените графици. Ако сътрудникът ви липсва, отделете малко време да седнете дружно и да планирате по кое време ще намерите време за фамилиарност.

Може би ще си поставите за цел да го вършиме най-малко един път седмично или всяка втора седмица, в случай че сте в действителност заети. Важното е да поставите секса преди всичко в листата с целите си, с цел да не остане изцяло пропуснат.

Разбира се, спонтанността също е ход, който несъмнено може да разнообрази половия ви живот. Ако с колегата ви имате ненадейно време уединено, изненадайте го с някое по-интимно занятие.

Въпреки че потребностите на всяка двойка може да са разнообразни във връзка с това какъв брой постоянно се занимават със полови действия, едно изследване демонстрира, че двойките са най-щастливи и имат добър полов живот, когато вършат секс един път седмично.

Преосмислете метода, по който мислите за секса.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

Откажете се от визиите за това по какъв начин би трябвало да наподобява сексът. При някои хора възприятието на неустановеност, терзанията за способността им да задоволят колегата си и ниското самочувствие могат да повлияят на половото им предпочитание. Ако се намирате в същата лодка, направете крачка обратно и сефлирайте върху тези мисли, които ви спохождат. Възпрепятстват ли ви да бъдете почтени с колегата си и да имате удовлетворяващо полово прекарване?

Сексът е друг за всеки един човек. Различните хора намират разнообразни неща за приятни, тъй че няма причина да се срамувате от личните си желания и жанр.

Предизвикайте всички отрицателни мисли, които имате за себе си. Например, може да мислите, че сътрудникът ви не изпитва наслаждение от секса с вас, само че има ли в действителност някакви доказателства за това?

Ако се чувствате несигурни или се сблъсквате с безпокойствие за половото показване, направете всичко допустимо да се отворите пред колегата си и да му се доверите. Това също по този начин ще помогне за установяването на доверие във вашата връзка и ще ви помогне да имате по- добър полов живот.

Отпуснете се.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

Отпуснете мозъка и тялото си преди секс, с цел да се подготвите. Ако се чувствате нервни или обезпокоени от секса, направете авансово релаксиращи действия, които ще ви оказват помощ да влезете в въодушевление., пуснете си релаксираща музика или направете няколко дихателни извършения, с цел да успокоите мозъка си и да се отървете от възможните си терзания.

Вземете дълга, гореща вана с мехурчета или помолете колегата си да ви направи масаж (и може би да ви върне услугата!), преди да се преместите в спалнята, с цел да можете да отпуснете и тялото си. С тези тактики ще имате добър полов живот.

Отделете време за въведения.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

Не бързайте да бъдете интимни дружно. Колкото и да е страховит сексът, не забравяйте, че той не постоянно е съревнование до финала. Забавянето понякога може да направи прекарването ви доста по-интензивно и прелестно.

Предварителната игра също по този начин може да помогне на вас и колегата ви да се отпуснете и да създадете по-интимна атмосфера.

За да подправите нещата, започнете прелюдията още преди да сте стъпили в спалнята. Разменяйте си интимни докосвания през целия ден или си изпращайте мръснишки текстове, фотоси или видеоклипове, с цел да се развълнувате взаимно за това, което следва. Само се уверете, че сте получили единодушието на другия, преди да го извършите.

Отделете време за въведения, с цел да имате по- добър полов живот.

Използвайте добър смазочен материал.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот фотография: pinterest

Лубрикантът е едно от най-хубавите средства за отбягване на мъчителен секс. Преминавайки към по-техническата страна на секса, положителният лубрикант може да способства за това половият контакт да стане по-приятен за всички участници.

Съществуват голям брой разнообразни типове лубриканти, които употребяват разнообразни съставки и имат друга консистенция, тъй че експериментирайте, с цел да намерите този, който работи за вас и вашия сътрудник.

Когато избирате лубрикант, не забравяйте да прочетете деликатно какви съставки има във всеки артикул, ако вие или сътрудникът ви имате алергия или нетърпимост.

Вагиналната сухота постоянно стартира по време на перименопаузата, тъй че потреблението на лубрикант е изключително значимо, в случай че сега сте на този стадий от живота си. Използването му ще ви помогне да имате по- добър полов живот.

Бъдете физически привързани.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

и се прегръщайте, с цел да задълбочите връзката си. Макар че сексът самичък по себе си може да бъде доста добър, в случай че се погрижите да бъдете извънредно нежни с колегата си, можете да почувствате по-дълбока физическа и

Полагайте старания да целувате, прегръщате и галите колегата си, с цел да му покажете какъв брой доста го цените.

Подхвърляйте и някои сладки думи и похвали, до момента в който сте дружно. Казването на „ Обичам те “ може да направи доста, с цел да сближи вас и колегата ви. Може даже да постигнете по този метод още по- добър полов живот.

Опитайте разнообразни позиции.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

Опитайте се да намерите позициите, които са положителни и за двама ви. Сексуалното ви прекарване може да бъде друго всякога според от позите, които вие и сътрудникът ви пробвате.

ще подтикват разнообразни елементи на тялото ви, по тази причина пробвайте няколко позиции, с цел да видите коя е най-хубава и за двама ви.

Някои хора обичат да вършат секс в легнало или седнало състояние, до момента в който други обичат да са на колене или в изправено състояние. Има безпределно доста комбинации от позиции, които можете да опитате, тъй че не се опасявайте да помолите колегата си да се раздвижи малко, когато сте интимни. За да имате добър полов живот разнообразявайте с позите.

Практикувайте допиране.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

Инструктирайте колегата си по какъв начин желаете да ви допира. Няма нищо неприятно в това да кажете на колегата си какви докосвания са най-подходящи за вас. Ако му извършите проява, това също може да сътвори въодушевление за по-интимни дейности. В подмяна на това попитайте колегата си какво му харесва и направете всичко допустимо, с цел да уважите настояванията му.

Един от методите да внесете малко неспокойствие в половия си живот и да откриете какво харесва всеки от вас е да опитате взаимна мастурбация. Това сигурно ще ви помогне в това да имате по- добър полов живот.

Експериментирайте със секс играчки.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

Подобни неща като вибратори могат да прибавят нови чувства към секса. Има толкоз доста разнообразни типове секс играчки, с които вие и вашият сътрудник можете да експериментирате, с цел да добавите ново измерение към общоприетия секс.

Вибратори, тапи и вибратори (предмет с форма на еректирал пенис) са някои от най-често срещаните секс играчки, които двойките (и обособените хора) могат да употребяват, само че постоянно има място за опити. Експериментирайки вие ще имате по- добър полов живот.

Ако се притеснявате да употребявате секс играчка с колегата си за първи път, първо я изпробвайте сами, с цел да видите какво е чувството и дали ви харесва или не.

Осъществете някои от половите си мечти.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

Опитайте неща като ролеви игри, с цел да имате по- добър полов живот. Преди вие и вашият сътрудник да се заемете с работата, отделете малко време, с цел да поговорите за вашите полови мечти. Говорете за неща като вашите персонални превратности или ролеви обстановки, за които сте си фантазирали.

Докато вие и вашият сътрудник запазвате почитание и схващане един към различен, не се опасявайте да бъдете открити и почтени по отношение на желанията си.

Преди да се включите в нови или пробни полови действия, уверете се, че и двамата сте съгласни с това, което ще се случи.

Освен това изберете защитна дума, която ще употребявате, с цел да се уведомите взаимно, в случай че в миналото се чувствате неловко.

Сменете местоположенията.

 добър полов живот 12 съвета за по-добър полов живот

Опитайте друга стая в къщата или даже избягайте на пътешестване. Ще се изненадате какво може да направи единствено една дребна смяна в местоположението, с цел да добави малко неспокойствие към вашия полов живот. Вместо да се ограничавате в спалнята, преместете се в кухнята, хола или домашния офис, с цел да подправите нещата. Ще видите какъв брой бързо ще усетите по какъв начин имате по- добър полов живот.

Или планирайте сантиментално бягство и отидете на напълно ново място.

Ако бюджетът ви е малко стеснен, останете си у дома, като изключите компютрите и мобилните си телефони, изключите тв приемника и си поставите за цел да се свържете с колегата си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР