Ще се борим след изборите да има отговорно правителство. Надяваме

...
Ще се борим след изборите да има отговорно правителство. Надяваме
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Ще се борим да има отговорно правителство

Ще се борим след изборите да има отговорно държавно управление. Надяваме се да бъдем първа политическа мощ и резултатът да разреши основаването на устойчиво ръководство. Това националният представител от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Той добави, че през идващите седмици партията ще показа новите цели в програмата си за ръководство. „ Ще представим визията си за това по какъв начин виждаме развиването на България през идващите години. Хората, които можем да обединим към такава стратегия, са наши сътрудници ", сподели националният представител.

Гаджев уточни, че сега предизборното говорене доминира. „ Това не е добре. По тази метод се горят доста мостове, които биха били значими след няколко месеца. Иска ми се всички партии да имаме повече отговорност. Колкото повече минаваме в личностно говорене и персонално анатемосване, толкоз по-трудно е след това да приказваш с който и да е за действителните проблеми ", сподели той.

По думите му бъдещето ръководство би трябвало да носи ясна политическа отговорност с ясно политическо водачество.

„ Отстраняването на Росен Желязков беше непотребна демонстрация на заяждане. То е зловредно, а претекстовете са зашити с бели конци. Дипломатически и външнополитически България ще пострада от това ", сподели Гаджев.

Народният представител посочи, че не вижда допирни точки с Ваня Григорова в предстоящ парламент. „ Ние сме изрично за НАТО, за Европейски Съюз, за продължение на военната помощ към Украйна ", посочи той.

Според Гаджев в последващо ръководство би трябвало да има съдружно съглашение. „ Трябва да има политическо водачество и политическа отговорност ", добави той.

Нова телевизия, „ Събуди се "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР