Чудили ли сте се кои са най-често срещаните сексуални фетиша?

...
Чудили ли сте се кои са най-често срещаните сексуални фетиша?
Коментари Харесай

8-те най-често срещани сексуални фетиша

Чудили ли сте се кои са най-често срещаните полови култа? Мислите ли, че и вие може да имате подобен?

Някои хора се възбуждат от избрана част от тялото (като устата, гърдите или краката). Други не могат да устоят на дантелено долни дрехи в черно или алено, а има хора, които харесват камшици или плесници.

Сексуалните култове са практики, които предизвикат възбуденост или оргазъм посредством потреблението на предмети, субстанции или характерна част от тялото.

Въпреки че думата „ култ “ е плашеща за някои, това е нормална и безобидна процедура, която в действителност може да усъвършенства половото преживяване.

В някои случаи половите култове се трансформират в повтарящо се и належащо държание за полова възбуденост. Когато това се случи, фетишизмът може да се смята за патологично разстройство.

Въпреки това, нормално това е просто демонстрация на половост както при мъжете, по този начин и при дамите. Знаете ли кои са най-често срещаните полови култове? Открийте 8 от тях по-нататък:

 infomax-logo-50-15-HW  

8-те най-често срещани полови култа

1.Пиърсинг

 полови култа 8-те най-често срещани полови култа фотография: pinterest

Пиърсингът и частите, които украсяват, в другите си форми, размери, цветове и материали, могат да развълнуват някои хора. Всъщност това е един от най-популярните полови култа измежду младото население.

Пиърсинг на устните, езика, пъпа и зърната са някои от образците, които нормално възбуждат най-вече хората.

Хората, които изпитват привличане към тези пиърсинг, могат да изпитат мощна полова възбуденост единствено като ги видят върху различен човек. От друга страна, някои хора харесват студеното чувство, което металните пиърсинг провокират при контакт с кожата.

2. Коса

Фетишизмът за коса, прочут като трихофилия, е много постоянно срещан, изключително измежду мъжете. Тези с този култ се усещат възбудени от пряк контакт с косата или от избрани цветове на косата или прически.

Жените със полови култа за коса, въпреки това, са очаровани от бради, мустаци или косми по гърдите.

3. Крака

 полови култа 8-те най-често срещани полови култа

Краката са измежду постоянно срещаните полови култа. Много мъже се възбуждат от привлекателни, добре поддържани, меки крайници. Въпреки това, мъжете не са единствените с култове на краката. Жените също могат да изпитат привличане към чифт хубави крайници.

4. Обувки

 полови култа 8-те най-често срещани полови култа фотография: pinterest

Сред най-популярните неодушевени полови култа в света алтокалцифилията се откроява; т.е. полова възбуденост за високи токчета. Мъжете могат да доближат кулминационната точка си по време на полов контакт, без дамата въобще да смъква обувките си (обикновено високи токчета).

5. Кожа

Вместо елементи от тялото или облекло, някои хора имат полови култа за избран материал и текстура, като кожа и латекс.

Коженият култ не значи безусловно, че харесвате камшици и секс играчки, свързани със садомазохизма. Хората с този култ могат да се възбудят от по-обикновени неща, като кожени панталони, пола или даже диван.

6. Бельо

 полови култа 8-те най-често срещани полови култа

Дантеленото долни дрехи, без значение дали е транспарантно или просто в избрани форми или цветове (често алено или черно), може да бъде доста възбуждащо за мъжете и дамите. Поради тази причина бельото е един от най-често срещаните полови култа.Има хора, които обичат сътрудниците им да носят облекла, когато вършат секс, с цел да се насладят на доста по-приятно преживяване. Чорапи, жартиери, прашки и сутиени са някои образци.

7. Костюми

Използването на костюми е известен култ, тъй като прави секса доста по-забавен и трогателен. Освен това ви оказва помощ да излезете от рутината си и да експериментирате с разнообразни функции в интимна конюнктура. Това е също измежду известните полови култа.

8. Други елементи на тялото

Някои хора имат полови култа за избрани елементи на тялото, като устата, гърдите и дупето. Лесно е да се схванат тези култове, като се има поради вниманието, което нашето общество отделя на тези елементи от тялото. Всъщност медиите са склонни да прекалено сексуализират тези елементи на тялото, с цел да продават артикули.

Някой от тези полови култове харесва ли ви? Радвали ли сте им се в миналото с сътрудник? Въпреки че някои от тях са доста разнообразни или даже странни, няма подозрение, че те могат да бъдат добър метод да нарушим рутината си и да се насладим оптимално на сексуалността си. Споделете ги с колегата си и се възползвайте оптимално от тях.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР