Сексоложката Наталия Кобилкина отдавна разкрива тайните на интимния живот пред

...
Сексоложката Наталия Кобилкина отдавна разкрива тайните на интимния живот пред
Коментари Харесай

ТАЙНАТА Е РАЗГАДАНА: Колко може да изтрае без секс Кобилкина?

Сексоложката Наталия Кобилкина от дълго време разкрива тайните на интимния живот пред хиляди незадоволени дани против големи възнаграждения. Най-после обаче научихме и детайлности за нейните персонални прекарвания - рускинята описа във видео, оповестено в мрежата, за тежкия си интервал, който е прекарала без мъжа си и без секс.

Тя се чуди по какъв начин някои дами устоят дълго време без това наслаждение. Според Кобилкина, по-лесно е да се договаря с терорист, в сравнение с с незадоволена жена.



Наталия Кобилкина е родена на 23 ноември 1983 година в Ростов на Дон, тогавашен Съюз на съветските социалистически републики. Родителите ѝ са потомствени лекари. Има две сестри. От дребна се интересува от логика на психиката, стартира да посещава едни от първите тренинги по личностно развиване в Русия. На 18 години прави първия си непрофесионален семинар в руско-американски план по връзка сред студенти. Завършва бизнес логика на психиката и клинична логика на психиката в съветския Научноизследователски институт по фамилна психотерапия и здравна логика на психиката и стартира да работи в областта на човешките запаси. В Москва се среща с българина Делчо Добрев, израснал и приключил обучение в Русия. Женят се през 2007 година и идват да живеят у нас.

Името на Кобилкина нашумява след няколко телевизионни изяви - в “Шоуто на Слави” води рубриката “Мъжът и дамата интимно”, постоянно се появява в “Горещо” и взе участие в “Денсинг старс”. През 2017 година стартира поредицата епизоди “Сладки свалки” с репортера Дани Петканов и няколко авторски рубрики в разнообразни медии. Издава седем книги със препоръки за секс и щастливи връзки. Междувременно към този момент се е развела с българския си брачен партньор и през 2017 година се омъжва за гръцкия предприемач Такис Дретакис. През февруари 2019 година им се ражда наследник и се откриват в Атина.

Разкрепостеното държание на сексоложката и тематиките табу, които не се свени да разяснява, бързо ѝ печелят благосклонностите на по-освободените българки, които стартират да посещават семинарите ѝ за обич, убеденост и полови практики, някои от които се провеждат на далечни екзотични дестинации. Спечелва и мъжката публика освен поради пикантните препоръки, които дава, само че и поради предизвикателната си осанка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР