Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън имаше разочароваща

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън имаше разочароваща
Коментари Харесай

Хамилтън обмисля кардинална промяна за състезанието довечера

Седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън имаше разочароваща подготовка пред утрешната Гран При на Саудитска Арабия, в която отпадна още в първата фаза. За него това е първо отпадане след първите 18 минути от Гран При на Бразилия през 2017 година, когато той катастрофира още преди да запише обиколка.

Малко след края на своето присъединяване в сесията за място Хамилтън се изправи пред публицистите, където съобщи, че от началото на уикенда в Джеда той има проблеми с салдото на своя W13. Освен това той добави, че обмисля напълно да промени настройките си за утрешния старт, което обаче ще го принуди да започва от бокса, а не от стартовата решетка, което, предвид на неговата позиция, е търпима загуба.

„ Ще е едно от най-трудните ми надпревари, ще е почти, няма да е доста хубаво. Може би ще пускам от бокса и ще трансформира колата още веднъж, с цел да не се усеща като през днешния ден “, съобщи британецът.

Неговият по-млад съотборник Джордж Ръсел имаше много по-успешна подготовка, в която се класира шести. Пред него на стартовата решетка на следващия ден ще застанат водачите на Ферари и Ред Бул, които ще окупират първите две редици и Естебан Окон от Алпин, който бе с 0.036 секунди по-бърз от Ръсел в разногласието за петата позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР