Седемдесетгодишен осъден на смърт затворник бе екзекутиран в щата Тексас

...
Седемдесетгодишен осъден на смърт затворник бе екзекутиран в щата Тексас
Коментари Харесай

В Тексас бе екзекутиран 70-годишен затворник, осъден на смърт

Седемдесетгодишен наказан на гибел пандизчия бе екзекутиран в щата Тексас нощес, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес. Той е най-възрастният екзекутиран пандизчия в щата след възобновяване на смъртното наказване през 1982 година, оповестява Novini.bg.

``
реклама

Били Уейн Кобъл бил приет за отговорен през 1990 година за тройно ликвидиране предната година - на родителите и брата на брачната половинка си, която поискала бракоразвод. На процеса прокурорът споделил, че той има " със сърце, цялостно със скорпиони ".

Кобъл е бил убит със смъртоносна инжекция в щатския затвор в Хънтсвил.

Вчера Върховният съд на Съединени американски щати отхвърли молбата на Кобъл изтезанието да бъде отсрочена.Той е третият пандизчия, екзекутиран тази година в Съединените щати и вторият в Тексас - щатът с най-вече смъртни присъди, показва АП.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР