се превърна в политическа дискусия и се сатанизира. Това заяви

...
се превърна в политическа дискусия и се сатанизира. Това заяви
Коментари Харесай

Александър Симидчиев очаква Делтакрон и у нас

се трансформира в политическа полемика и се сатанизира. Това съобщи депутатът от " Демократична България " Александър Симидчиев пред Българска национална телевизия.

По думите му на база на зеления документ би трябвало да се вземат ограничения и да се дефинира рискът, който носи преносителят на инфекцията. Ваксините на са 100% ефикасни, само че снижават с 60% трансмисията, уточни Симидчиев и добави, че имунизациите понижават със 70% броя на хората, които влизат в лечебни заведения. С имунизациите се понижава и на 90% смъртността.

Симидчиев посочил научни данни от парламентарната естрада за това, че документите, работят или не, спомагат за ръководство на риска и за тласкане на хората към непринудено имунизиране.
 След 5-часови диспути депутатите се взеха решение на зелен документ
След 5-часови диспути депутатите се взеха решение на зелен документ

Така показвали взаимност и социална отговорност

Той уточни, че депутатите са изключително рискови и като лекарите са изложени на заразяване от инфекцията. Ние боледуваме, не сме свърхчовеци и вирусът нападна всички. Ако вирусът влезе в Народното събрание, ще се популяризира доста бързо и ще блокира най-важната власт в страната, предизвести Симидчиев.

Той увери, че зеленият документ няма да е мотив за

Симидчиев посочи, че в България към момента не може да се каже по какъв начин протича Омикрон. В България също (той беше открит в Кипър - б.р.), тъй като имаме както Омикрон, по този начин и Делта разновидности на ковид. Научно основаните ограничения водят до това да се промени скоростта на пандемията, с цел да не се претрупа здравната система и да стане управляем процесът, изясни Симидчиев.
 Радостина Александрова чака Омикрон в по-голяма степен при децата
Радостина Александрова чака Омикрон в по-голяма степен при децата

Броят на признатите в болница деца също ще се усили

Омикрон е четири пъти по-заразен от Делта, а Делта е четири пъти по-заразен от предходния вид, тъй че Омикрон е 16 пъти по-заразен , предизвести Симидчиев.

Той изясни, че а боледуват като разпространители на вируса. Това, което би трябвало да се направи, е децата да бъдат най-съхранени и да се ръководят рисковете за останалите групи. Зеленият документ демонстрира да оценим риска на самостоятелно ниво, сподели още Симидчиев.

Той уточни, че пандемията ще свърши, когато всички хора се срещнат с сегашния циркулиращ вид. Симидчиев чака да види какво ще се случи идната седмица със инфектираните от ковид, като доста се надява случаите да бъдат под 10 000.

Не е имало оферти Симидчиев да стане здравен министър, като авансово се застраховал, че ще бъде по-полезен в пленарната зала.
 Кипър: Нов вид на ковид - Делтакрон
Кипър: Нов вид на ковид - Делтакрон

Няма място за безпокойство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР