Сблъсъкът станал в понеделник около 19.35 ч. на Околовръстното шосе

...
Сблъсъкът станал в понеделник около 19.35 ч. на Околовръстното шосе
Коментари Харесай

Последна Информация: Жестоко Меле В София! Виновната Избяга! За Ужас На Всички Петима Са

Сблъсъкът станал в понеделник към 19.35 ч. на Околовръстното шосе сред Драгалевци и Симеоново.

За него заяви в персоналния си профил във Facebook водачът на една от помляните коли Борис Спасов.

" Здравейте другари, МОЛЯ ЗА ПОМОЩ... Причинителят на злополуката е избягал, съгласно очевидци става въпрос за черен автомобил с две дами вътре, който е засякъл и бутнал различен автомобил, който се завърта и удря мен. Моля, в случай че някой е минавал от там по това време и е видял нещо или някой, който работи на някой обект с камери наоколо да произшествието да се свърже с мен на телефон 0888301243 ", приканва младият мъж.

Той е пътувал дружно с още няколко свои другари по Околовръстното шосе в посока " Люлин ".

„ Тръгнах да се престроявам в лява лента и не разбрах какво стана, усетих единствено доста мощен тропот, колата отскочи и се удари в мантинелата. Отвориха се еърбеците, всичко стана пушилка. Момчето до мен беше цялото в кръв, беше счупил предното стъкло с глава ”, споделя Борис Спасов, представен от Нова телевизия.

Той изясни, че първо си е помислил, че е спукал гума, само че когато е слязъл от автомобила си, видял, че има друга кола, която го е блъснала.

" Стоеше обърната в другата посока на платното. Момчето от нея слезе цялото в кръв, майка му до него беше доста зле ”, добавя Борис Спасов.

В локалното платно е имало патрулка, като униформените незабавно реагирали.

„ От тях разбрах, че е имало трети автомобил ”, изясни Спасов. Свидетел пък му разказал, че черен автомобил с две млади дами вътре блъснал друга кола, която пък блъснала неговата.

„ Разбрах от други очевидци, че става въпрос за черен „ Мерцедес ”, с две девойки вътре, които са се движели доста нападателно, от платно в платно, доста нападателно ”, съобщи младият мъж.

Общо петима души са потърпевши при случая. В момента пострадалите обикалят обектите в региона и взимат записи от камерите, с цел да намерят шофьорката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР