През нощта срещу понеделник дронове на Въоръжените сили на Украйна

...
През нощта срещу понеделник дронове на Въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

Дронове атакуваха обекти до двореца на Путин

През нощта против понеделник дронове на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са атакували обекти на територията на Геленджик в Краснодарския край, където се твърди, че се намира " дворецът на Путин “, оповестява Укринформ. Припомняме, че така наречен " замък " е голяма постройка, която се прави оценка на над 1,1 милиарда $.

" В село Криница фрагменти от едно от устройствата повредиха незавършена постройка. В село Джанхот дрон се разрушил в дървета, избухналият след това пожар е бил сподавен. По предварителна информация няма потърпевши “, увери губернаторът на Краснодарския край Вениамин Кондратиев. По думите му всички БпЛА са били изумени от силите за Противовъздушна отбрана.

Министерството на защитата на Русия по-рано заяви, че през нощта в Краснодарския край са били унищожени четири дрона.

Близо до село Джанхот на нос Идокопас има имение и замък, издигнати, както настояват сподвижниците на към този момент починалия критик на Кремъл Алексей Навални, за президента на страната Владимир Путин. Наблизо има и винарна за преправка на грозде, отглеждано в имението.

През 2021 година Фондацията за битка с корупцията пусна кино лентата под заглавие " Дворецът за Путин “, отдаден на първокласно имение край Геленджик. След излизането на кино лентата Путин разгласи, че " дворецът “ не му принадлежи и той в никакъв случай не е бил там.

Няма директни доказателства, че Путин в действителност е живял или посещавал това имение, прецизира организацията.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР