Съвсем прясно навлязъл в ново десетилетие на живота си ще

...
Съвсем прясно навлязъл в ново десетилетие на живота си ще
Коментари Харесай

60-годишният Джони Деп взривява София!

Съвсем прясно навлязъл в ново десетилетие на живота си ще дойде Джони Деп у нас - през вчерашния ден закръгли телесната възраст на 60, въпреки по душа да е Питър Пан, и на 12 юни, понеделник, ще опъне струната си в " Арена София ".

Те не са естествена тайфа, нямат упоритостта да покоряват чартове, да продават албуми или да завоюват многохилядна войска от поклонници. Те са тук да се забавляват. И да забавляват нас. Да правиш и да слушаш музика, основана с лекост и очарователна непридирчивост, е велико наслаждение. The Hollywood Vampires. След всеки концерт Алис Купър, фронтмен на групировката се заканва на идващия да изсмуче кръвта на феновете им. 
-->
Семейството на Деп е живяло в Кентъки в продължение на доста генерации и доста от предците му са живели в Съединените щати като цяло от 1600 година

Неговото родословие включва британски, както и шотландско-ирландски, уелски, френски,  холандски, фламандски и немски корени.

Деп постоянно е заявявал, че има вяра, че има чероки или крийк гени, макар че това родословие в никакъв случай не е било доказано от никое племе или генеалози. Запитан за произхода на семейството си от Джеймс Липтън в " Inside the Actors Studio ", Деп сподели, може би на смешка, че името му значи " глупак " на немски.

Джони страда от късогледство от раждането си и е съвсем кьорав с лявото око. Твърди, че положението не може да се поправя с интервенция.

Джони има два брака, но не те са значителните връзки в живота му - доста млад се дами за Лори Алисън, а в много по-късна възраст за Амбър Хърд. Двете му основни съжителства и забележителни дами в живота му са Уинона Райдър и Ванеса Паради. Казват, че Уинона е огромната му обич, че тя е откраднала душата му и всичката обич, която е могъл въобще да изпитва, е била към нея и за нея.

Джони укорява себе си, че е отговорен за края на връзките им, защото не е планувал какъв брой общественото внимание ще ги засегне. 

По адресна регистрация Деп живее във Франция, Лос Анджелис и остров, който има на Бахамите. Разделя времето си във Франция сред Meudon, предградие на Париж и вила в План дьо ла Тур, на час отвън Сен Тропе в Южна Франция.

През 2012 година за стартира връзка с Амбър Хърд, женят се, развеждат се, водят правосъдна борба за клюки и домашно принуждение. Джони е оневинен. 

Джони Деп е номиниран за три награди " Оскар " през 2004, 2005 и 2008 година, надлежно за ролята си като Капитан Джак Спароу във кино лентата " Карибски пирати: Проклятието на Черната перла ", и функциите си в " Пътят към Невърленд " и " Суини Тод ", като и трите номинации са за " Най-добър артист в основна роля ". Наречен е един от тримата най-хубави артисти на своето потомство от Дъстин Хофман, сътрудника му в " Пътят към Невърленд ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР