Състав на Окръжен съд - Кърджали върна шофьорската книжка на

...
Състав на Окръжен съд - Кърджали върна шофьорската книжка на
Коментари Харесай

Върнаха шофьорската книжка на Лютви Местан


Състав на Окръжен съд - Кърджали върна шофьорската брошура на водача на партия ДОСТ Лютви Местан, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия ТВ.

Съдът е приел, че единствения претекст, с който се обосновава постановяването на тази ограничаваща мярка от прокурор при Окръжна прокуратура - Кърджали е, че същата се взема за да бъде осуетено осъществяването на друго закононарушение отМестан.

Съдиите са приели, че наредбата от Наказателно-процесуален кодекс не се ползва императивно при обвиняване за осъществено закононарушение от подобен вид, а е законова опция за краткотрайно лишаване на свидетелството за ръководство на моторно транспортно средство. " Преценката постоянно е самостоятелна, с оглед публичната заплаха на разследваното действие и публичната заплаха на обвинения, като в сегашния случай от събраните досега данни по делото не се открива разследваното действие да се отличава с по-висока от типичната за този тип закононарушения социална заплаха ", се споделя още в известието на съда.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР