Софи Морган, вдъхновяващата телевизионна водеща и паралич, маха за сбогом

...
Софи Морган, вдъхновяващата телевизионна водеща и паралич, маха за сбогом
Коментари Харесай

Звездата от Loose Women сензационно напусна шоуто на ITV, докато обявява планове за емиграция

Софи Морган, вдъхновяващата телевизионна водеща и паралич, маха за довиждане на Loose Women, откакто красеше шоуто на ITV повече от две години.

Тя е любимец на феновете, споделяйки екрана със звезди като Колийн Нолан и Кейти Пайпър. Въпреки това Софи преследва американската си фантазия, както разгорещено заяви самата тя в Instagram. „ Първо, както някои от вас знаят, моята фантазия беше да пребивавам и работя в Съединени американски щати от известно време и най-сетне се трансформира в действителност “, написа тя, изразявайки насладата си от преместването.

Звездата на ITV обича живота в Щатите и споделя: „ Намирам живота тук [в САЩ] за толкоз достъпен; усещам се като друг човек, по-свободен и с по-малко увреждания. “ Софи отдава заслуги на ADA, слънчевото време и позитивните трептения за новооткритата си независимост.

Тя подразни почитателите си за бъдещите си проекти, намеквайки, че към момента ще има крайник в Лондон: „ Ще бъда сред LA и Лондон и съм разчувствана да продължа да споделям приключенията си с в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР