По време на представянето на новия изкуствен интелект ChatGPT 4o,

...
По време на представянето на новия изкуствен интелект ChatGPT 4o,
Коментари Харесай

Неволна грешка: Сам Алтман сравни ChatGPT 4o с холивудската анти-утопична лента Her

По време на представянето на новия изкуствен интелект ChatGPT 4o, Сам Алтман позволи неволна неточност, сравнявайки го с холивудската анти-утопична лента Her.

Малко по-късно двама учени напуснаха OpenAI, а нещата поеха чудноват поврат. Vox заяви, че всички служащи, тръгващи си от OpenAI, би трябвало да подпишат драконовско съглашение за неразкриване.

На процедура работещите в компанията се задължават да мълчат за протичащото се там, даже то да е причина за напускането им. Това провокира отвращение, а изпълнителният шеф на компанията, Сам Алтман, разяснява обстановката.

" Екипът към този момент беше в развой на поправяне на общоприетата документи за овакантяване през последния месец или освен това. Ако някой някогашен чиновник, който е подписал някое от тези остарели съглашения, се тормози от това, може да се свърже с мен и ние също ще изправим това. Много скърбя за това ", съобщи Алтман.

Междувременно президентът на OpenAI Грег Брокман също разгласява свое опрощение. Въпреки това към момента е неразбираемо, дали компанията ще промени договорите си за овакантяване, написа dir.bg. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР