Двете звездни готвачки, които първоначално разменяха мили очички в Hell`s

...
Двете звездни готвачки, които първоначално разменяха мили очички в Hell`s
Коментари Харесай

Мъка! Бони продължава войната с ергенката Алек

Двете звездни готвачки, които в началото разменяха благи очички в Hell`s Kitchen, никак не се долюбват, а успеха на едната в кулинарната конкуренция, въобще не може да се одобри и преглътне от останалата на второ място. Ромската фолк хала не съумя да стане първа в Звездния тим на шоуто и това очевидно я мъчи още откакто е станало ясно това. Не инцидентно по-рано имаше клюки, че Бони печели, а в последна сметка с днешна дата се разбра, че спечелилия е различен - псиоложката Алекс. Според осведомени самата изпълнителка направила по този начин, че от по-рано да се приказва и написа, че тя печели, а дефакто е различен.

Сега, когато истината излезе на яве пък започнаха да се появяват грозни информации под формата на публикации засягащи Гърдева, за да я злепостяват в обществото. Те изкарват, че ергенката е прочувствено травмирана жена, нестабилна и неуравновесена, като информацията идвала сякаш от хора от екипа на Hell‘s kitchen, поискали анонимност.
Реклама
Очеряща публикация разказва Александра по този начин: " психоложката със съмнителна кариера влезнала с една торба медикаменти в предаването и оставила сащисани останалите участници ". „ Постоянно изпадаше в някакви безумни нервности. Когато нямаше камери, Алекс ставаше радикално друг човек, неустойчив и несъответстващ. Често излизаше да плаче неоснователно “, разкриват източници. Тя постоянно крещяла и изпадала в крайни прочувствени положения, изключително когато някой различен печели. Фенове на риалити предаването също доловиха известна доза престореност в държанието й. Според тях Алекс обича да го играе жертва и тази роля доста добре й се удава, изключително когато усети, че губи почва под краката си. „ Ако не можеш да владееш страстите си и да реагираш съответно и умерено, какъв психолог може да се наречеш и какви професионални препоръки може да дадеш на пациентите си?! “, питат се подмолно.

Чудно за какво тези изказвания за Гърдева се появяват едвам след финала на кулинарното съревнование. Очернащият пиар бил офанзива от страна на отмъстителната Бони, която намерила метод да плюе по победителката, тъй като явно мъчно приема нейната победа в играта, разясняват в средите. Хора, които познават огнената хала от Сливен повече от добре, са безапелационни, че тя е безусловно способна на такава акция. " Много е завистлива и злобничка. Нищо чудно, че със Софи Маринова имат изострени връзки от години. Всички видяхме наскоро каква беше реакцията й към Софка, която въпреки всичко е номер 1 и това я изяжда вътрешно ", разясняват държанието на Бони странични наблюдаващи.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР