БАЛТИМОР -- Dali, дълъг 948 фута товарен кораб, заседнал в

...
БАЛТИМОР -- Dali, дълъг 948 фута товарен кораб, заседнал в
Коментари Харесай

Дали ще бъде върнат на вода седмици след срутването на Key Bridge, крайъгълен камък за повторното отваряне на достъпа до пристанището на Балтимор. Ето какво се случва след това

БАЛТИМОР -- Dali, дълъг 948 фута товарен транспортен съд, затънал в река Patapsco в продължение на седмици, откакто събори моста на Франсис Скот Кий, би трябвало да бъде върнат на вода в понеделник. Това е голям крайъгълен камък в напъните за избавяне на останките от бедствието и обновяване на достъпа до осакатеното пристанище на Балтимор.

След това влекачи ще ескортират кораба до локален терминал. Важен миг идва съвсем осем седмици, откогато неработещият транспортен съд се удари в моста, причинявайки сриването му и убивайки шестима строителни служащи, прекъсвайки пристанището и разрушавайки част от I-695.

Unified Command, мултиагентско изпитание в реакцията на Key Bridge, съобщи, че целта му е да възвърне цялостната дълбочина и широчина на канала Fort McHenry, позволявайки моделите на трафика преди колапса в и отвън порт. Екипът има намерение да направи това до края на май.

великански плаващи кранове за пренасяне на парчета и пренасяне на транспортни контейнери и потребление на...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР