ГЕРБ-СДС ще предложи конкретни законодателни промени, с които да бъдат

...
ГЕРБ-СДС ще предложи конкретни законодателни промени, с които да бъдат
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС ще предложи законодателни промени за развитие на земеделието

ГЕРБ-СДС ще предложи съответни законодателни промени, с които да бъдат решени насъбраните в последните три години проблеми в бранш " Земеделие ". Това стана ясно на среща на лидера на листата на обединението в Добрич Деница Сачева с фермери от Добруджа. В нея взе участие и лидерът за област Сливен и някогашен аграрни министър Десислава Танева.
 
Тя уточни, че в последните Народни събрания не е била импортирана нито една законодателна самодейност и това слага земеделските стопани на тестване.
 
 Среща на лидера на листата на обединението в Добрич Деница Сачева с фермери от Добруджа. В нея взе участие и лидерът за област Сливен и някогашен аграрни министър Десислава Танева Среща на лидера на листата на обединението в Добрич Деница Сачева с фермери от Добруджа. В нея взе участие и лидерът за област Сливен и някогашен аграрни министър Десислава Танева Източник: Политическа партия ГЕРБ
" Секторът в никакъв случай не е бил в подобен безпорядък и с толкоз забавени заплащания. Системата е пред сриване и то от неначетеност ", добави Танева.
 
Програмата на ГЕРБ-СДС ще бъде подготвена през идната седмица, като в нея ще бъдат препоръчани ограничения за промени в общинския аграрен фонд, в закона за земеделските кооперации, на финансовия пазар на аграрни земи, които вместо за обработка стават средство за облага и други

Деница Сачева добави, че ще бъде създадена национална стратегия в Националния проект за заетостта, която да подтиква фермерите да наемат фрагменти.
 
" Ще контролираме и размера на компенсациите за безработица за тези, които са работили за малко в страни-членки на Европейски Съюз. Целта е оптимално бързо тези хора да се върнат на пазара на труда в България, а не да разчитат само на средства от страната ", добави лидерът за област Добрич.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР