Съществуват елементарни техники за въздействие върху реалността. Важно условие за

...
Съществуват елементарни техники за въздействие върху реалността. Важно условие за
Коментари Харесай

Как да променяме реалността

Съществуват обикновени техники за влияние върху действителността. Важно изискване за тяхната успеваемост е умеенето да се не помни толкоз бързо, колкото и да се запомня.

Не бива да се злоупотребява с тези техники. Те се употребяват за обстановки в всекидневието. Например за кряскане на публичен превоз. Ако сте сами на спирката, визуализирайте тъкмо този тип превоз и номер, който чакате.

Трябва безусловно да видите пред себе си по какъв начин стопира трамваят или рейсът, вратите му се отварят и вие се качвате. Задръжте тази картина няколко секунди и я изхвърлете, а по-късно я забравете. След секунди вашето транспортно средство ще се появи.

Ако до вас седи или стои човек, който доста ви нервира, има метод да го преместите. Представете си, по какъв начин ръката ви се нагрява, усещате пламък в дланта си, а по-късно хвърляте този пламък право към индивида.

 Как да променяме действителността

След малко индивидът, който ви е противен, ще се махне от това място, и даже е евентуално да се усмихва освен това.

Ако някой прекомерно натрапчиво ви зяпа, представете си, че сте увити в сребърна мрежа. Няколко секунди по-късно индивидът към този момент няма да гледа към вас.

За да привлечете вниманието на представител на противоположния пол, представете си че го пипате на всички места с палещите си ръце. Добавете за по-голям резултат и деликатен взор.

За да ви се обади обичаният човек, първото изискване е да изхвърлите надалеч желанието да чуете телефона да звъни. Седнете, отпуснете се и възстановете в мозъка си последния път, когато този човек ви е звънял.

Визуализирайте индивида, до момента в който приказва с вас по телефона. След това забравете за тази картина. За да предизвикате позвъняването му в съответен час, представете си часовник на стена, и по-късно го забравете.

За да измененията неприятното си въодушевление в положително, седнете, затворете очи и визуализирайте по какъв начин към вас плува във въздуха розов слон. Той ви обгръща и ви гълтам.

Вие сте в розовия слон и против вас има дете, което се усмихва. Заредете се от тази усмивка и излезте въображаемо от розовия слон.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР