След като изигра себе си в Приятно ми е, Ива!“

...
След като изигра себе си в Приятно ми е, Ива!“
Коментари Харесай

На 20 май: „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“

След като изигра себе си в „ Приятно ми е, Ива! “ и „ Ива е онлайн “, Ива Тодорова е подготвена и с първия си стендъп театър „ Най-смешното шоу вечно, на всички места и единствено за вас! “

Билетите за премиерата свършиха за дни и шоуто взриви препълнената зала на Sofiа Live club.
„ Заглавието е иронично, само че и не е, защото живеем във века на рекламата “, споделя актрисата. А с следващата си история Ива самоуверено приказва за възходите и паденията си. Отвлича вниманието на публиката към предишното или към бъдещето, с цел да си припомнят взаимно, че всички те са значими най-много за сегашното.
Темите, както постоянно, са доста и вдъхновяващи. Този път представлението е отдадено на рисковете и прелестта да си експерт, създател, човек, влюбен в верния човек. Как да разберем кой е верният сътрудник? Хубаво ли е да си на 50?!

Постановката минава през значимите и от време на време изоставени усеща, в които актрисата с естественото си наличие, лекост и възприятие за комизъм, съумява да разноски публиката в голям диапазон от страсти. Да ги назове. Личната история става всеобща, защото  сложена на сцена, се трансформира в изкуство.



И както разрешава стендъп шоуто, Ива смъква бариерата сред артист и фен, с цел да се впуснем дружно в искрено проучване на днешния ден, на отминалите мемоари и както постоянно тя дава вяра за бъдещето.
„ Представленията й са свежи като пролетен ден! “, „ взривен смях “, „ театрално украшение “, „ проникновена и достоверна “, това са дребна част от думите на рецензията за Ива. Актриса и създател с голям брой награди и номинации: Икар, Аскеер, Златен Кукерикон.


Ива забърква самоуверен коктейл от покруса и комедия, черпи всички и пие на екс. Истинският стендъп е да се изправиш и да приказваш за всичко. Няма дребни неща, няма към този момент и персонални. Всичко е значимо и публично.
Смехът е обезпечен, само че тя е непредвидима, тъй като обича да скача в дълбокото и да ни приласкава там.

Режисьор още веднъж е Стоян Радев. Великолепен тандем! Къде ли ще ни отведат този път?Не пропускайте на 20 май, 20:00 ч., София Лайв Клуб.
След представлението – танци с легендата DJ Fozzie.
Билети тук
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР