САЩ ще променят политиката си за допускане на лица на

...
САЩ ще променят политиката си за допускане на лица на
Коментари Харесай

CNN:На летището в Кабул ще се допускат само граждани на САЩ и на държави от НАТО

САЩ ще трансформират политиката си за допускане на лица на интернационалното летище в Кабул, заяви телевизия CNN.

Според източник на малкия екран, на територията на летището към този момент ще бъдат допускани единствено жители на Съединени американски щати и на държави-членки на НАТО, както и притежатели на американски зелени карти. Американците и жителите на страни в НАТО ще имат право да вземат със себе си близки родственици. Афганистанците, подали поръчка за специфична имигрантска виза за Съединени американски щати не влизат в тази категория.
 Съединени американски щати посъветваха американците в Афганистан да не пътуват до летището в Кабул Съединени американски щати посъветваха американците в Афганистан да не пътуват до летището в Кабул
Съединените щати посъветваха жителите си в Афганистан да не пътуват до летището в Кабул без експлицитни инструкции. Обстановката към лети...

Според източника на CNN, талибаните оказват подпомагане на американските военни, като ревизират документите на искащите да влязат на летището.

Телевизията отбелязва, че сега на летището в Кабул има към 20 000 души, а срокът за евакуация изтича на 31 август. След тази дата талибаните ще преглеждат наличието на американски сили в Афганистан като продължение на окупацията, съобщи през днешния ден представителят на политическия офис на придвижването в Катар Мохамад Сохаил Шахин. 

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР