“Сара Фъргюсън ми каза истинската причина, поради която се е

...
“Сара Фъргюсън ми каза истинската причина, поради която се е
Коментари Харесай

Сара Фъргюсън обидила жестоко принцеса Даяна заради гъбички

“Сара Фъргюсън ми сподели същинската причина, заради която се е скарала с принцеса Даяна. Тя е с разрушено сърце, те не са се помирили преди гибелта на Ди ”, разкри телевизионният водещ Пиърс Морган, написа Sun.

По думите му абсурдът сред двете височайши дами избухнал едвам три месеца преди жестоката злополука, при която лейди Ди загуби живота си. Самата Фърги била „ с разрушено сърце “. Влошените връзки сред двете етърви правела болката от загубата на Даяна още по-силна, добавя журналистът. 
                             

Той хвърля светлина върху предпазлив диалог с херцогинята на Йорк през далечната 1996 година, когато солидно почерпени, той и Сара се разговорили за принцесата на Уелс.

“Тя не приказва с мен, тъй като написах в книгата си, че един път хванах гъбички, откакто взех обувките ѝ назаем, а и ѝ споделих, че Чарлз е невероятен човек ”, споделила пред телевизионния водещ Сара Фъргюсън.



Три месеца по-късно лейди Ди умира. До трагичната кончина на Даяна конфликът сред двете по този начин и не бил преодолян.

“Даяна щеше да ми елементарни, сигурна съм, само че тя нямаше този късмет и в този момент доста ми липсва “, изповядала се Фъргюсън пред Морган след години.

Всеизвестен е фактът, че лейди Ди и Фърги постоянно са поддържали топли другарски усеща. Не е загадка, че самата принцеса намираше разтуха от проблемите си с Чарлз точно в диалози си с етърва си.

Самата Фъргюсън е известна със скандалното си минало, предизвикано от отхвърли ѝ да се подчинява на разпоредбите на кралското семейство.

Пред Морган тя споделила още, че членовете на високопоставената фамилия, които са се отнасяли най-добре с нея, са били тогавашният принц и настоящ крал Чарлз, Камила, както и починалата кралица Елизабет II. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР