Съединените щати ще бъдат принудени да преразгледат из основи отношенията

...
Съединените щати ще бъдат принудени да преразгледат из основи отношенията
Коментари Харесай

САЩ ще преразгледат из основи отношенията си с Грузия

Съединените щати ще бъдат принудени да преразгледат радикално връзките си с Грузия в случай че „ законът за задграничните сътрудници “ влезе в действие в настоящия си тип. За това предизвести говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер.

„ Очакваме, че президентът ще наложи несъгласие върху него “, разяснява още тя.

Междувремнно хиляди стачкуваха нощес в столицата Тбилиси против новоприетия закон. Те затвориха огромно кръстовище в града, откакто Народното събрание одобри на трето четене противоречивия закон.

 Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира  Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира

Сега планът отива при президента Саломе Зурабишвили, която сподели, че ще наложи несъгласие, само че решението ѝ може да бъде анулирано от ново гласоподаване в Народното събрание, следен от ръководещата партия и нейните съдружници.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР