Периодът, в който Луната е в първата четвърт, обещава активност

...
Периодът, в който Луната е в първата четвърт, обещава активност
Коментари Харесай

Енергията на деня смущава струните на душата

Периодът, в който Луната е в първата четвърт, дава обещание интензивност и сила. Можете да почувствате внезапно повишаване на силата и жадност за резултати. Може би ще има по-голяма увереност и убеденост в действието. Важно е да не ставате прекомерно нападателни или нервни. Не забравяйте смисъла на връзката и съдействието за реализиране на естетика и триумф.

Луната е в символ Лъв до 00:34ч на 16 май.

Нарастващата Луна в царството на Лъва е знак на мощ, триумф и разцвет. Избягвайте стресови обстановки. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Всичко, което натоварва сърцето и другите органи, ще бъде още по-вредно, в сравнение с в други дни. 

Луната излиза на луфт от 19:42ч до 00:34ч в среднощ, когато влиза в земния знак Дева.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 12:37ч

Енергията на 7 лунен ден смущава струните на душа, задейства магията на звуците, които могат да въодушевяват и оживяват, само че и да смачкват и разрушават. Думите могат да галят като перце и да режат като нож. Внимавайте какво казвате, тъй като всяка дума, която изречете в този момент има огромна мощ. Казаното може да предизвика нежелани събития в сегашното и бъдещето. Всяка изговорена неистина сега може да аргументи съществени неприятности и проблеми. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас. Създайте позитивна атмосфера към себе си и се предпазвайте от негативност.

Добро време за всяко начинание. В къщи можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Може да деянията малко физическа интензивност, само че не претоварвайте тялото. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.  

Избягвайте разногласия и други негативи. Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

Следва 8 лунен ден от 12:37ч на 15 май до 13:40ч на 16 май

8 лунен ден подхожда на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво. Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Време за втори късмет, второ дихание. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Ден за промяна, алхимия и преображение.  Могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да отреагирвате, да не им оставяте време за развиване.

Нежелателно е да се гневите и да се нервирате в осми лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят отрицателни страсти. Необходимо е да запазите успокоение. Избягвайте места, където има доста хора. Лесно може да възникне прочувствено напрежение.  Пълното усамотение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в стеснен кръг от близки, другари, хора със сходни разбирания. След 12:37ч не се предлага нито секс, нито подкастряне.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР